Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 12. septembar 2023. godine!

Saznajte šta zvezde predviđaju za vas! Dnevni horoskop za 12. septembar 2023. donosi određene promene za pojedine znakove Zodijaka! Evo šta je astrolog Nataša Paunovski pripremila za vas!

Dnevni horoskop za 12. septembar 2023. godine! Svet Plus







Ovan 21.3. - 20.4.

Danas će vas stići vesti koje će izazvati buru strasti u vama. Očekuju vas usponi i padovi, kao u najnapetijem trileru. Budite pažljivi, jer ništa neće biti onako kako se čini na prvi pogled.

LJUBAV
Vaša strast će se probuditi, ali ne samo prema jednoj osobi. Ljubomora će biti vaša verni saputnik danas, dok budete uživali u vrelim flertovima.

POSAO
Zaboravite na dosadne zadatke. Danas ćete se suočiti s neočekivanim preprekama i izazovima. Spremite se za adrenalin u poslovnom svetu.

ZDRAVLJE
Stabilnije zdravlje, ali se čuvajte stresa koji može doći usled napetih situacija.

 

Snovi: Poruke iz dubina naše podsvesti!



Bik 21.4. - 21.5.

Zanimljiva dešavanja oko vas će vas dovesti do emotivnih uspona i padova. Nedavni događaji će vas psihički iscrpeti, a posebno će teško pasti starijim Bikovima.

LJUBAV
Nemate mnogo očekivanja u ljubavi danas, ali sudbina ima drugačije planove. Pripremite se za neočekivane promene u vašem emotivnom životu.

POSAO
Vaša energija je na niskom nivou, ali posao će vam postaviti izazove koje ne možete izbeći. Nema bega od poslovnih peripetija.

ZDRAVLJE
Umorni ste i psihički iscrpljeni, potrebno vam je više odmora.






Blizanci 22.5. - 21.6.

Odlučili ste da probudite svoju kreativnost i da tražite inspiraciju u svakom trenutku. To će vas odvesti na uzbuđujuće putovanje kroz dan ispunjen ljubomorom i strašću.

LJUBAV
Ako ste slobodni, očekujte vreli flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja ili na poslu. Vaša dvostruka priroda će doći do izražaja.

POSAO
Možda niste dobili podršku koju ste očekivali, ali to vas neće obeshrabriti. Spremite se za iznenađujuće uspehe i neočekivane prilike.

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima će vas podsetiti da nema uspona bez padova.





Rak 22.6. - 22.7.

Danas biste mogli upoznati osobu koja će podeliti vaša ista interesovanja i uvesti vas u vrtlog strasti i ljubomore. Vaš dan će biti u potpunosti preplavljen emocijama.

LJUBAV
Upoznaćete nekoga ko će vam ulepšati dan na način koji niste očekivali. Ali ljubomora će se javiti kad shvatite koliko vam je ta osoba važna.

POSAO
Ne očekujte previše od današnjeg dana, ali budite spremni na nagrade koje vam stižu uskoro. Usponi su u horizontu.

ZDRAVLJE
Smanjite unos kofeina da biste smirili strasti.
 

Frida Kalo je svom mužu uputila reči koje bi svaka žena trebalo da pročita!









Lav 23.7. - 22.8.

Nepredviđeni troškovi mogu vam doneti finansijske uspone i padove. Vaša voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja, ali vi ćete sumnjati u njene motive.

LJUBAV
Vaša voljena osoba će vam pružiti ljubav i podršku, ali vi ćete se mučiti s nesigurnošću i ljubomorom. Vreme je za iskren razgovor.

POSAO
Današnji dan donosi izazove koje morate prevazići kako biste postigli uspeh. Usponi i padovi su deo igre.

ZDRAVLJE
Treba vam odmor da biste se nosili s emotivnim tumultima.





Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan donosi manje komplikacije ako ste u prošlosti napravili neke greške. Vaša veza će biti stabilna, ali će se javiti povremena neslaganja.

LJUBAV
Uživate u trenucima provedenim zajedno, ali prošle greške će se povremeno nadvijati nad vama. Ljubomora je deo vašeg emotivnog putovanja.

POSAO
Novi poslovni izazovi se otvaraju pred vama, ali budite oprezni i nepoverljivi. Usponi i padovi su neizbežni.

ZDRAVLJE
Stres će biti vaš verni saputnik, pa se pobrinite za svoje mentalno zdravlje.





Vaga 23.9. - 22.10.

Vaša sklonost burnim reakcijama će doći do izražaja kada okolnosti ne budu išle u vašu korist, što će izazvati ljubomoru i konflikte u odnosima.

LJUBAV
Pokušavate da šarmirate nekoga, ali vaš pristup može biti neshvaćen. Emotivni usponi i padovi su neminovni.

POSAO
Ne očekujte velike promene u poslu danas, posebno ako ste nedavno započeli novi posao. Nepredviđeni izazovi će vas testirati.

ZDRAVLJE
Loša probava će vam stvarati nevolje.




Škorpija 23.10. - 22.11.

Često razmišljate o osobi iz vaše prošlosti, koja je i dalje na neki način deo vaše sadašnjosti. Osećate duboke emocije prema njoj, ali ne vidite jasan način kako da rešite svoje osećaje


LJUBAV
Očekuje vas uzbudljiva i strastvena situacija s osobom koju volite ili prema kojoj gajite duboke emocije. Ljubomora će biti deo ovog emotivnog vrtloga.

POSAO
Vaša očekivanja će se ostvariti u bliskoj budućnosti, ali nećete moći izbeći trenutne izazove. Usponi i padovi su sastavni deo vaše karijere.

ZDRAVLJE
Vežbanje kod kuće će vam pomoći da se izborite s emotivnim nemirom.

 

Najzdravija zimnica: Umak od paradajza bez ikakve hemije! (RECEPT)











Strelac 21.11. - 21.12.

Dobijate pažnju od osoba do kojih vam je stalo, ali osećate da to nije dovoljno. Nezadovoljstvo će se ogledati na vašem licu i u vašem emotivnom životu će biti puno uspona i padova.

LJUBAV
Pokazujete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada, ali duboki osećaji i ljubomora će učiniti da odnos bude komplikovan.

POSAO
Spremni ste da pomognete svojim kolegama, ali poslovni izazovi će testirati vašu strpljivost. Usponi su mogući ako budete uporni.

ZDRAVLJE
Vaše zdravlje je stabilno, ali emocionalni teret će vas iscrpiti.





Jarac 22.12. - 19.1.

Posvećeni ste svojoj porodici, ali neki članovi će vas smatrati previše nametljivim. To će rezultirati emotivnim usponima i padovima u vašem domu.

LJUBAV
Mala razočaranja neće vas pokolebati, ali će izazvati nesuglasice u odnosima. Važno je komunicirati iskreno i rešiti probleme.

POSAO
Promene na poslovnom planu će vas prijatno iznenaditi, ali usponi i padovi će biti deo procesa. Vaša upornost će biti nagrađena.

ZDRAVLJE
Posetite zubara kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.






Vodolija 20.1. - 19.2.

Osećate privlačnost prema osobi iz vašeg poslovnog okruženja, što će dovesti do ljubomore i komplikacija u vašem emocionalnom životu.

LJUBAV
Sačekajte povoljniji trenutak za izražavanje svojih emocija prema toj osobi. 

POSAO
Vaš trud je primetan, ali budite strpljivi u postizanju svojih ciljeva. Nemojte biti previše ambiciozni da biste izbegli konflikte.

ZDRAVLJE
Nema ozbiljnih problema sa zdravljem, ali pazite na svoje emotivno stanje.





Ribe 20.2. - 20.3.

Imate ambicije, ali vam je potrebna podrška okoline. Većina vas je neće dobiti jer niste jasno izneli svoje ciljeve i želje, što će dovesti do emotivnih  padova.

LJUBAV
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz manju krizu, ali ne paničite. Važno je da otvoreno razgovarate i rešite nesuglasice.

POSAO
Napeta komunikacija zbog sitnih nesuglasica će vas izazvati. Usponi i padovi u komunikaciji su neizbežni.

ZDRAVLJE
Povedite računa o svom grlu kako biste izbegli neugodnosti.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!





 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>