Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 11. septembra do 17. septembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana

Mlad Mesec u polju navika ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom. Osećaj da već duže vreme ne vodite na pravi način računa o stanju organizma je tačan.

Ljubav

Reči će zapinjati, komunikacija između partnera i vas će povremeno da vas sapliće, razumećete se pa nećete ili ćete oboje prećutati ono što biste želeli (ili trebali) da kažete. A umećete i da „pecnete“ jedno drugo – da kažete baš ono za šta znate da će drugu stranu da ubode. Reči vam možda neće ići – ali zato pogledi, osmesi, a pogotovo dodiri – hoće. Reči umeju da pokvare, ali je zato strast nepogrešiva – i zato pustite da vas ona vodi. Slobodni Ovnovi – skroz korektna nedelja u kojoj vas impulsi i želje mogu preplaviti i lako uvući u jednu pa – prilično vruću priču. Dosta kontakta sa zanimljivim osobama.

Posao

Merkur usporava pred direktno kretanje (u petak) pa bi ovo bio odličan momenat da uzmete koji dan za sebe i iskulirate od svih obaveza. No, računajte da će, čak i ako uspete da pobegnete od poslovnih aktivnosti, one pokazivati tendenciju da vas „jure“ – računajte na pozive od kolega i nadređenih. Ukoliko niste u mogućnosti da zbrišete i odmorite – paaaaa eto vama celodnevnih i svakodnevnih zanimacija koliko ti duša ište. Em se nagomilalo, em se usporilo, em kašnjenja, em ponavljanja….i tako to.

Zdravlje

O-dma-ra-jte se! Bolje se hranite, više spavajte – bavite se sobom.

 

BIK

Hrana

Ukoliko niste zadovoljni kako se osećate, to treba da bude signal da nešto menjate u načinu ishrane. Razmislite o tome šta je dobro za vas. Više žitarica, voća i povrća, manje mesa, masti, belog brašna

Ljubav

Neodređen osećaj da su promene blizu ili pak da se nešto menja u vašim emotivnim relacijama pratiće vas tokom ove sedmice. Više će to biti nagoveštaji nego prava dešavanja, ali konačno ćete posle dužeg vremena imati taj osećaj da se situacija pomera, pokreće. Odnos sa partnerom i dalje će biti sa oscilacijama – čas ćete se pronalaziti, čas mimoilaziti. Ali, oboje ćete biti bolje volje. Slobodni Bikovi – uhvatili su vas neki nemiri. Lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom, ali kao da trenutno ne znate šta zaista hoćete. Da se provedete, opustite, uživate u zabavi….ili da se zaista zaljubite.

Posao

Pa i ne radi vam se baš nešto posebno ovih dana, mada je malo verovatno da će ovaj manjak vašeg elana biti vidljiv onima sa kojima radite i sarađujete. A u poslovnoj svakodnevici – ima promena planova, tumbanja, obaveza na koje niste računali ili na koje ste zaboravili. Ima i jurnjave da se sve stigne na vreme (a obično u poslednjem trenutku). Biće vam sve ovo lakše rešivo kada se malo saberete i bolje organizujete. A i to se da postići. Sa nadređenima je odnos korektan, ali sveden i pomalo štur.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom i stomakom.

 

BLIZANCI

Hrana

Vašem organizmu je sada potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svežeg povrća, salata. Trudite se da pronađete dovoljno vremena za obrok.

Ljubav

Nije jednostavan period za vas – osećate se dosta stegnuto u okolnostima koje ne moraju biti vezane za partnerski odnos i koje vam odvlače energiju i polet. Dok vi podmirite sve ono što se od vas očekuje ili prema čemu osećate odgovornost i obavezu – ostane malo elana i vremena za voljenu osobu. No, opet – ima prostora za radost i za lepa dešavanja, samo se treba nešto više potruditi i krenuti ka njima. Slobodni Blizanci – to što je vaš društveni život aktivniji ovih dana i što ima zanimljivih osoba oko vas – ne znači da treba požuriti u ljubavnu priču. Malo dajte vremena sebi da potencijalne partnere upoznate bolje.

Posao

Tri puta meri – jednom seci. Ovo bi trebao da bude vaš moto u narednim danima ukoliko imate nameru da donesete prave odluke ili kvalitetno obavite posao. Brzina i impulsivnost vam sada ne idu na ruku – što se odluka tiče nećete videti baš najjasnije situaciju, a što se tiče obaveza – itekako postoji prostor da pogrešite ili propustite nešto od važnosti. Ne preuzimajte previše na sebe, jer je pitanje da li ćete uspeti da to i obavite. Odmerite realno situaciju ili posao, saradnju i fokusirajte se na prioritete.

Zdravlje

Hronične „boljke“ se mogu aktivirati. Dosta osetljivo grlo.

 

Kivi smanjuje nadutost, ako ga jedete za doručak osetićete niz prednosti!



 





RAK

Hrana

Mlad Mesec u Devici – taman da promenite nešto u svom načinu ishrane, i da tim malim promenama, doprinesete da se osećate i izgledate bolje. Što raznovrsnije, i umereno što se količina tiče.

Ljubav

Pojačana je nervoza kod vas i češće nego inače vam se može činiti da vas partner uopšte ne čuje – ili da se ne trudi da sasluša ono što imate da kažete. Vaša je komunikacija u ovom periodu pomalo nestabilna i kao da se povremeno igrate gluvih telefona – pogotovo kada na dnevni red izađu teme oko kojih i ranije niste uspevali da postignete zadovoljavajući dogovor. Bilo bi dobro da se oboje opustite i proluftirate glave – najbolje kroz zajedničke aktivnosti, boravak u prirodi, opuštanje, putovanje. Slobodni – neko će vam bojiti dane – bilo kroz razgovore, susrete sa tom osobom, bilo kroz razmišljanja o njoj.

Posao

Merkur usporava u polju koje se vezuje za dogovore, informacije, papirologiju, za protok misli i vaš način funkcionisanja, za organizovanost i koncentraciju – pa ovih dana možete „tumarati“ kroz obaveze, sudarajući se sa njima, zapetljavati se i raspetljavati. Ne vidite trenutno baš najjasnije – pa nemojte obećavati mnogo ili praviti dogovore – jer je malo verovatno da će stvari ići po planu. Pripremite se na sporost i na ponavljanja. Rešavajte „repove“ i ne ostavljajte stvari za sutra.

Zdravlje

Prehlade, alergije. Nešto više opreza u saobraćaju.

 



LAV

Hrana

Vaš želudac je u poslednje vreme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, obzirom da ni malo ne vodite računa o načinu ishrane. Možda je vreme za promenu ?

Ljubav

Osećanja su vam rastegnuta – čas ih imate previše, čas premalo. Umesto da vaša priča ide lagano, vi imate osećaj da je oboje gurate na mišiće i da nikako da uhvatite pravi balans, pravo raspoloženje. Smatrate da vas partner ne razume, ali sa druge strane gledano – vaše voljeno biće smatra da vi ne znate šta hoćete i da gledate samo sebe. Dobro bi vam došlo da se izmestite – bilo kroz izlet, putovanje, bilo kroz neke zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju. A može i kroz strast, i to će funkcionisati. Slobodni – vi uživajte u zanimljivim dešavanjima, kontaktima, dobroj energiji koja je oko vas i u vama.

Posao

Treba pokazati strpljenje u situacijama kada biste najradije impulsivno odreagovali ili požurili. Treba se organizovati u momentima kada sve oko vas deluje haotično i zbrda zdola. Treba se dokazati ali ne ići preko svojih granica. Treba naći pravu meru u izazovnim situacijama. Sve je to sada vama više nego moguće – nedelja vam je i pored otežanja dobra i uspešna. Mlad Mesec u znaku Device ukazuje na postepena poboljšanja u finansijskom sektoru kod vas, na male pomake napred.

Zdravlje

Problemi sa grlom i respiratornim sistemom. Osetljivost stomaka.

 



DEVICA

Hrana

Ako osećate da ste se ulenjili, da vas mrzi da se pomerite sa mesta i da ste bez energije – koren ovih problema potražite u načinu ishrane. Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje na potrebu za promenama.

Ljubav

Zakočilo. Da, u nekim odnosima je ozbiljno zakočilo. Mozak radi na jednoj frekvenciji, srce na drugoj i ako se u narednih par nedelja ne pronađe zajednička tačka sa partnerom – neki će odnosi prestati da postoje. Ovo naravno pričam za one parove koji su došli do „ili – ili“ situacije. U svim ostalim – komunikacija nije savršena sa voljenom osobom, ali na mišiće se dolazi do dogovora i do toga da čujete jedno drugo. Device kojima je druga osoba na pameti – neka dobro razmisle da li su spremne na igranje sa vatrom. Slobodni – bilo bi dobro da ne idete u prošlost ili u tajnu ljubav. Neće to biti po vašem ukusu.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje da ulazite u period promena i većih pomaka u poslovnom sektoru. Doduše, ne računajte da je put pred vama lak – niti u ovoj nedelji, niti u narednom periodu. Ulaganje truda će biti veliko, a rezultati neće baš odmah doći. Konkretno – u ovoj sedmici će vas mnogo toga vraćati unazad – da ispravite, rešite repove, završite, da se bakćete i svojim i tuđim greškama. Biće vam naporno da se organizujete jer će vam koncentracija i fokus biti nešto lošiji nego inače.

Zdravlje

Psiho-fizički zahtevna sedmica je pred vama.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>