Region

Svet

Darko Filipović rešio je da nevernu suprugu ostavi bez ičega!

Pevač Darko Filipović rešio je da nevernu suprugu Jasminu ostavi bez ičega! Čim je saznao sa kim ga vara, zatražio je razvod braka.

Darko Filipović rešio je da nevernu suprugu ostavi bez ičega! Screenshoot/Instagram





Filipović je saznao da ga supruga Jasmina vara i to sa Robertom S. sa kojim se on družio, pa je odmah zatražio razvod braka. 


Jasmina Filipović je napustila porodični dom sa zajedničkom ćerkom i sada je u stanu koji je za nju iznajmio ljubavnik i to na godinu dana.


Kako se navodi Robert S. se sumnjiči za milionsku krađu i navodno ga traži nemačka policija, a Darko Filipović je odlučio da suprugu ostavi bez ičega nakon saznanja da ga je varala.


Izvor blizak pevaču kaže da su njoj svi zamerili prevaru, čak i njeni bližnji:

"Darko je mnogo razočaran, ne može da veruje na koji način ga je izdala, a dao joj je sve! On ima apartmane u Grčkoj, vikendicu u Golupcu, nekoliko stanova po Beogradu, sve što je zaradio ulagao je u nekretnine, ali njoj neće ostaviti baš ništa. 







Dete će da obezbedi, ali Jasminu ne. Toliko je voleo, sada očima ne može da je vidi. Njoj su svi zamerili prevaru. Čak i njena porodica je ljuta, Darka vole svi jer je tretirao kao kraljicu. Ne znam šta ona očekuje od ovog dečka."


"Jasmina se i ne krije više, njih dvoje zajedno izlaze, provode se, lepo joj je dok je izdržava, a šta će kad je šutne? Darko je rekao da joj neće dati ništa." - tvrdi izvor za Star.
 

Previše masna kosa je vaš problem?! Rešenje je u kuhinji!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>