Region

Svet

Kako poznati provode Dan zaljubljenih

Poznate ličnosti sa naše domaće estrade otkrile su kako će iznenaditi svoje polovine na Dan zaljubljenih i kako planiraju da provedu današnji dan.

Kako poznati provode Dan zaljubljenih



Dara Bubamara je otkrila da ima problem kada je u pitanju poklon za njenog supruga Milana, jer po Darinim rečima on ima sve, ali ipak pevačica uspe da ga iznenadi sa nečim posebnim.

"Iznenadiću supruga Milana, baš kao što je on to učinio kad me je zaprosio. Poklon sam mu kupila u Nemačkoj, ali ne mogu da vam otkrijem šta je u pitanju! Teško mi je da izaberem nešto nesvakidašnje, pošto Milan već ima sve ali se na kraju uvek snađem".

Milena Ćeranić je izjavila da su ona i Nemanja uvek zaljubljeni i da je njima dvoma svaki dan Dan zaljubljenih.

"Meni i mom dečku Nemanji Stevanoviću je svaki dan Dan zaljubljenih! Toliko se volimo da ne gledamo u kalendar i ne čekamo taj dan kako bismo jedno drugom pokazali šta osećamo. Često umemo da iznenadimo jedno drugo poklonom, pa 14. februar zato ne dočekujemo s euforijom".

Boki 13 je rekao da njemu nije bitno mesto, jer on sa voljenom osobom može da bude i u podrumu.

"Zaljubljen sam! U meni se probudilo nešto za šta nisam ni znao da postoji. Najlepši Dan zaljubljenih je kada si zaključan u sobi i topiš se s voljenom osobom. Vince, muzika i nas dvoje. Možemo da budemo i u podrumu. Džaba pokloni ako je srce prazno"!

Voditelj Vladimir Stanojević postaje pravi romantik na današnji dan.

"Kao i svake godine, romantik u meni probudi se na dan svetog Trifuna. Pošto sam zaljubljen, devojci ću pored romantične večere i poklončića, prirediti i iznenađenje kakvo verujem, nije mogla ni da sanja"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>