Svet

Region

Kim kao jeftina Kleopatra (Video)

Kim Kardašijan je za novo izdanje Harper's Bazaara snimila editorijal u kome je obučena i našminkana kao Kleopatra, ali ne može se baš reći da starleta izgleda očaravajuće.

Kim kao jeftina Kleopatra (Video)



U intervjuu za Harper's Bazaar, Kim je priznala da joj je bilo super druženje sa Paris Hilton, ali da je njihov odnos sa vremenom zahladneo.

"Odlično smo se zabavljale. Nikada nisam tako putovala svetom. Sada više ne pričamo. Ja smatram da ljudi dođu u nečiji život sa razlogom, ali se i raziđu kada shvate da i nisu tako slični", zaključila je Kim kojoj je i druženje sa Paris pomoglo da se proslavi uz njen kućni pornić.

Objasnila je i da su njeni roditelji bili jako strogi iako su bogati i rekli su i da će  da prestanu da je izdržavaju kada napuni 18. Kim se, na kraju, pokazala odličnom preduzetnicom koja vrlo dobro zna da unovči svoju slavu.

Za Harper's Bazaar Kim je napravila i kratki intervju sa Elizabeth Taylor, najpoznatijom filmskom Kleopatrom.

Iako je Kim sa svojim porcelanskim tenom i tamnom kosom imala sve predispozicije da postane jedna od najintresantnijih Kleopatri koje smo videli, ceo editorijal zapravo deluje pomalo jeftino. Na fotografijama na kojima Kim leži  obučena u lepord haljinu  i  stilski neprikladnim sandalama više podseća na neku turbo-folk pevačicu nego prelepu i samouverenu vladarku Egipta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>