Style

Ljubav

Nedeljni astro pregled do 13. novembra 2022. godine!

Nedeljni astro pregled od 7. novembra do 13. novembra 2022. godine! Nedelja koja je pred nama nosi jako puno promena i aktivnosti, a posebno će biti zanimljiva po drugom Lunarnom Pomračenju ( Pomračenju Meseca u utorak 8.11.).

Nedeljni astro pregled do 13. novembra 2022. godine! Svet Plus





Nedelju počinjemo sa prelaskom Meseca u znak Bik u ponedeljak 7.11. koji če od 6:15am doneti pomalo lenju, ali ipak i smireniju energiju u odnosu na vikend. Vreme do podneva može doneti i manju usporenost, kašnjenja oko novca, sklonost pasivnosti ili malo sporijem budjenju, zbog Meseca u praznom hodu.

Ponedeljak donosi kvadrat izmedju Venere kroz znak Škorpije i Saturna iz znak Vodolije koji pojačavaju finansijska i emotivna ograničenja, nedostatak ljubavi, distancu, osećanje apatičnosti i većeg kolektivnog straha, ali sklonost emotivnom udaljavanju i brigama oko novca, kao i nedostaku nezadovoljstva od 8:35am.






Utorak je posebno intezivan dan praćen izuzetno intezivnom energijom pod uticajem tatlnog Pomračenja Meseca( drugog ove godine) na 16 stepenu znaka Bika od 12:03. Opozicija Meseca i Merkura od 11:45 posebno pojačava emotivne nesporazume, lošu koncentraciju, loše vesti, sukob razuma i osećanja i teško prilagodjavanje. Osetljivost kroz papirologiju, ali povećanje poslovnih projekata može doneti poteškoće, Uticaj Lunarne Eklipse može biti veoma aktivan kroz pripadnike znaka Bika, Raka, Lava, Škorpije, Vodolije.Medjutim, ovaj uticaj može nositi izuzetnu senzibilnost Vagama i Jarčevima, ali priličnu uznemirenost praćenu negativnim uticajem na znak Vodolije koji ima završni karmički ciklus.

Konjukcija Meseca i Urana od 13:48 nosi neočekivane promene, neplanirane promene planova, emotivnu uznemirenost. Ipak ovo vreme nije tako loše za selidbe, kao i nagla poznastva koja mogu ostaviti utisak. Kvadrat Meseca i Saturna od 17:21 može doneti osećanje praznine, depresije, kašnjenja, odlaganja, pojačane probleme sa kostima i period emotivne udaljenosti.

Posebna opozicija Meseca i Venere od 20:32 nosi ljubavne probleme, veća nezadovoljstva, pojačane porodične probleme, osetljivost kroz odnos sa ženama, kao i osetljivost genitalija, mokraćnih kanala i hormona. U povećanju apetit, jer se Lunarno Pomračenje dešava i u vreme Punog Meseca i njegov intezitet će biti jak u narednih 6 meseci, a takodje ovakav intezitet neće biti na nebu do juna 2029. Pomračenje će trajati 82 sata, a biće vidljivo na području Amerike, Australije, većeg dela Azije i manjeg dela severoistoka Evrope.

Konjukacija Sunca i Merkura na 16 stepenu znaka Škorpije  od 17:44 može doneti jake susrete i mogućnost dobijanja važnih informacija. Ovo Pomračenje je posebno aktivno kroz važne odnose sa rodjacima, komšijama, ali i važno kroz potrebu da nešto novo naučimo.Ipak, emocije mogu biti u problemu uz negativan uticaj Venere.Ovo može biti vreme špijunaža, kolektivnih afera, prevara, ali i povećanja prirodnih katastrofa i pretnji ratom.





Sreda, 9.11. tek nosi dramatične, neočekivane dogadjaje praćene opozicija Sunca, Merkura prema retrogradnom Uranu u ranim jutarnjim časovima.. Neočekivani kvarovi, saobraćajne nesreće, zemljotresi, napadi besa i ljutnje, nestrpljenje i brzoplete odluke, vesti ili postupci drugih koji vas mogu šokirati, nagle promene planova i raspoloženja, hirovitost, brz ritam, pojačan stres, mogućnsot da doživite nešto što vam se nikad nije desilo, Potrebno je mnogo mudrosti i strpljenja i brojanja do 100 pod ovim aspektima.

Mesec prelaizi u znak Blizance od 14:38 i može doneti malo vedriju energiju, ali ovog dana računajte na neplanirane probleme koji mogu imati veze sa strujom, internetom, mogućnost pojačanih eksplozija, ljutnje i velike akcije. Kardiovaskularni bolesnici posebno moraju biti oprezni, kao i astmatičari. Preporuka je opreznije vožnje, kao i osetljivosti preko papirologije. O svemu treba dobro razmisliti, jer su moguće veće lične greške. U porastu originalne ideje i popularnost, ali veća tenzija u posebno ranim jutarnjim časovima.




Četvrtak sa jedne strane nosi romantičan i lakši emotivno -finansijski aspekt izmedju Venere i retrogradnog Neptuna koji može doneti pomirenja, romantične susrete, zaljubljenost, jaku telepatiju sa ljudima koje volimo, kao i neočekivane poklone i neobično srećne susrete, a sa druge strane loš aspekt Merkura i Saturna pojačava i dalje brige, strahove koji se mogu odražavati na mentalnu zatvorenost, nesanice i blokade. Može se desiti da vam ide teže prilagodjavanje u različitom okruženju, ili da za nekog mnogo brinete. Neki vid zaštite posele vrlo dramatičnih aspekata praćenih Pomračenjem kao neki vid zaštite može se desiti. Poruke neba, ali i snova jaki.






Petak, 11.11. od ranih jutarnjih časova donosi kvadrat izmedju Sunca i Saturna i sklonost i dalje energiji nekog straha, nesigurnosti, zatvorenosti, pesimizma i problema sa autoritetima. Osećanje kao da ste ograničeni i ne možete da se izrazite na pravilan način ili ne možete da date i imate samopouzdanje na koje ste navikli. Opterećenja obavezama veća. Probajte da radite ono što vam je važno polako i bez žurbe.  Inkonjukcija Marsa i Venere može doneti velike emotivne oscilacije od ljubavi do potpunog otpora što se može osećati do nedelje. Jutarnji časovi i prvi deo dana može doneti dosta komunikacije, dogovora, lakše aspekte kroz putovanja, dok drugi deo dana velike tenzije, troškove i napor.





Subota 12.11 smiruje energiju sa prelaskom Meseca u znak Rak u svoj dom. Potreba za porodicom, mirom, komforom, pojačane emocije, i mirniji način života. Dobro vreme za relax, i porodične poslove, nekretnine. Pozitivan aspekt Merkura i retrogradnog Neptuna može doneti puno mašte, intuicije, vere, mentalnu regeneraciju, neočekivane susrete i lakša rešenja i komunikaciju. Iako možemo imati nagle vremenske prilike i blage oscilacije koje mogu napadati stomak, ipak dan je relativno mirniji u odnosu na prethodne. Možemo dobiti nadu i unutrašnju snagu za dalje.





Nedelju završavamo sa snažnim sekstilom izmedju Venere i Plutona koja pojačava ljubavne romanse, pomirenja, može doneti lakša finansijska rešenja, dobro za poslove u domu, kao i izgradnju nečega. Mesec pod lakim aspektima donosi inače vikend koji je divan za porodicu, ljubav, romanse, neočekivane susrete, kontakte sa dragim ljudima koje dugo niste videli, ali donosi i dobar osećaj i mir. Inkonjukcija izmedju Merkura i retrogradnog Marsa savetuje da izbegavate brze odluke i pazite malo na reči, jer može dolaziti do nepotrebnih rasprava i svadja. Vikend treba iskoristiti pozitivno i sa pokretanjem onog za šta niste imali vremena ili prosto da se okrenete sebi.

Posle dramatičnog početka nedelje, kraj nedelje i vikend mogu biti obećavajući i mirniji.

SrećnoAstro – Luna!


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>