Region

Svet

Jelena Karleuša iskopirala Harisa Džinovića

Iako Jelena Karleuša pokušava sebe da predstavi kao originalnu osobu ipak joj to ne polazi za rukom baš najbolje. Pored kopiranja Madone i Lejdi Gage svojim stilom oblačenja i scenskim nastupom, Karleuša je ovaj put iskopirala i Harisa Džinovića.

Jelena Karleuša iskopirala Harisa Džinovića



Naime, pevačica je na kao svoj Facebook status stavila rečenicu koja glasi: “Kada me “pohvale” da sam SRPSKA LADY GAGA ili BALKANSKA MADONNA, ja kazem da njih dve ne bi imale ni za cigare, da su rodjene u Srbiji…tako da…:-)))” . Iako su mnogi njeni fanovi rekli da im se dopada ova njena rečenica, ona je zapravo uzeta Harisa Džinovića koju ju je izgovorio u intervjuu za jedne nedeljne novine.

Govoreći kako je devedesetih godina u Francuskoj pevao svetskim zvezdama poput Mika Džegera i Džordž Majkla, Haris je izjavio:

“Džordž Majkl me je pitao: „Hari, kako ti nisi već postao svetska zvezda?”, a ja sam mu odgovorio, „Majstore, da si se ti rodio u Sarajevu, ne bi imao za cigare”, i onda mu objasnio, „u Sarajevu imaš tri velike obaveze - fudbal, skijanje i sedenje po kafanama. Nemaš vremena za program velike svetske zvezde”. On se nasmejao i klimnuo glavom,” rekao je Džinović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>