Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2022. godine i saznajte šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvo će vam biti zdravlje, ako ste Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! 

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus





STRELAC

Trenutno vam nije ljubav u fokusu, ali se osećate usamljeno. Pokušajte da obnovite stare kontakte i povežete se sa prijateljima koje dugo niste videli. Druženja će uneti pozitivnu energiju u vaš život. Zauzete Strelčeve očekuju pozitivna ljubavna dešavanja, neće biti burnih promena i uživaćete u svakodnevnici koja je obojena romantičnim trenucima u dvoje. Može li bolje od toga?!

Mesec pred Strelčevima nije aktivan koliko ste navikli, donosi vam mirnu energiju kao stvorenu za odmor i za putovanje. Pokušajte da uživate u njoj, nemojte dozvoliti da vas budućnost opterećuje. Može se desiti na smišljate scenarije koji se neće dogoditi ili je šansa veoma mala da se dogode a činiće vas nervoznim. Iskoristite avgust najbolje moguće za sebe i svoje voljene, odmorite i napunite baterije za nove poslovne poduhvate.

Osećate umor, mogući su kožnim problemi usled velike količine stresa koju trpite u sebi.

 

 JARAC

Pred Jarčevima je užurbani mesec, trudićete se da ispunite želje svojih prijatelja, rođaka i tek krajem meseca pronaćićete malo vremena za sebe. Razmislite da li je vredno žrtvovati su svoju energiju zarad drugih, pokušajte da nađete vremena za sebe. Dok slobodni brinu o dragim ljudima i uče koliko je važno postavljati granice, zauzeti uživaju u zajedničkom vremenu sa partnerom. Za vas nema većih promena na polju ljubavi.

Novac možete sredinom meseca pozajmiti rođaku ili prijatelju, koji će odlagati maksimalno vraćanje istog. Dobro se isplanirajte kako ne bi upali u finansijsku krizu. Nisu najbolji aspekti za menjanje posla. Poslovna situacija može biti napeta u prvoj nedelji avgusta, ali kako mesec prolazi tako ćete se osećati bolje i sigurnije u sebe i svoje poslovne poduhvate.

Čuvajte svoju kožu od jakog sunca.

 




 VODOLIJA

Miran mesec je pred Vodolijama usmerićete pažnju na sebe, raditi na sebi i napredovati iz dana u dan. To će znatno uticati na vaše samopouzdanje, pa ćete imati nekoliko obožavalaca. Slobodni neće ući u vezu tokom avgusta. Vodolije u vezi i braku očekuju radosni trenuci pored voljene osobi, uživajte u letu. Zvezde su ovog puta na vašoj strani i zaista možete da se opustite.

Niste fokusirani previše na poslovne aktivnosti, nema velikih projekata u toku avgusta za vas. Što je na neki način i dobro, malo ćete odmoriti i fokusirati se na sebe i svoje voljene. Nemojte prevideti važne poslovne zadatke i probiti rokove, sve ostalo će vam nadređeni oprostiti. Finansijska situacija je dobra, uspećete lepo da raspodelite novac i upravljate njime tokom avgusta.

Zdravstveno stanje je stabilno.

 

 RIBE

Pred Riba je užurbana prva polovina meseca, trudićete se da završite sa poslovnim obavezama kako bi pred kraj meseca uživali sa partnerom. Ukoliko je moguće isplanirajte odmor u drugoj polovini avgusta, prijaće vam. Slobodne Ribe nisu fokusirane na ljubav, što će vašoj okolini biti čudno. Želite da se posvetite sebi i na neki način vam prija samoća.

Avgust će vas podstaći na pokret, istraživaćete različite poslovne pounde. Možete promeniti posao ili dobiti poziv da putujete i radite u inostranstvu. Nemojte donositi ishitrene odluke, najpre dobro razmislite o svemu. Finansijska situacija je zadovoljavajuća, očekuje vas veći finansijski dobitak u vidu poklona od drage osobe u drugoj polovini meseca. Uživajte u iznenađenju!

Nema većih promena na zdravstvenom polju!
 

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mogujatosama

Povezane vesti:


>