Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2022. godine i saznajte šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvo će vam biti zdravlje, ako ste Ovan, Bik, Blizanac ili Rak!

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus
OVAN

Razmislite dva puta pre nego što uđete u raspravu, nemojte biti negativni i ponavljati stare obrasce ponašanja. Očekuju vas napeti trenuci sa partnerom pred kraj avgusta, budite strpljivi i ne donosite ishitrene odluke. Slobodni će posebno uživati u prvoj polovini meseca, imate priliku da upoznate zanimljive ljude iz inostranstva.

Potrudite se da ostavite dobar utisak na važnim sastancima koji će se zakazivati u drugoj polovini meseca, nemojte biti nemarni. Organizujte se na vreme i ako vam je lakše stavite sve obaveze na papir. Prva polovina meseca prolazi mirno, nema većih poslovnih izazova za Ovnove. Ukoliko želite da promenite posao, krajem meseca pružiće vam se zanimljiva prilika.

Zdravstveno stanje je dobro, ostanite fizički aktivni.

 

 BIK

Slobodni pripadnici rado koktetiraju sa svojom okolinom, što im može doneti novo zanimljivo poznanastvo. Pratite svoju intuiciju, ona vas nikada neće prevariti. Zauzete Bikove očekuje miran period, uživaćete u zajedničkim trenucima. Partner će želeti da se pokrene i putuje, imaće more predloga za zajednička druženja i bićete stalno u pokretu. Zabavite se!

Jul vam je doneo nove poslovne prilike, Bikovi koji su promenili posao sada moraju da se dokažu. Utvrdite svoje mesto u komapniji, pokažite svoje sposobnosti i budite hrabri i odvažni. Nije vreme za prepuštanje poslovnih prilika svojoj okolini, borite se za sebe! Očekuje vas finansijski dobitak iz inostranstva na samom kraju meseca, možda je reč o poklonu.

Odmarajte kada ste u mogućnosti, omogućite sebi kvalitetan san.

 

 

 BLIZANCI

Izgledate odvažno, kao da vam je čitav svet pod nogama a zapravo tokom avgusta želite da se skrasite i započnete ozbiljnu vezu. Savet zvezda je da još malo sačekate, trenutno nije najbolje aspektovan Mars pa vam može doneti burnu vezu i razočarenje. Uživajte u svojoj slobodi. Za slobodne avgust ne donosi ništa nova, pred vama je melanholičan period iskoristite ga za odmor i posvetite vreme zajedničkim hobijima. Prijaće vam i zajednička druženja i boravak u prirodi sa partnerom.

Trenutno zvezde nisu na vašoj strani, vi zaista na svim životnim poljima osećate uticaj Neptuna i Marsa tokom avgusta. Nije najbolje vreme za promenu posla, pokušajte da održite trenutnu poslovnu situaciju što duže. Fokusirajte se na sebe, svoje potrebe i hobije. Ukoliko planirate da stičete nova znanja i veštine poslednja nedelja avgusta je povoljna, pokrenite se i napravite plan koji će vam do kraja 2022. godine doneti finansijsku stabilnost.

Prijaće vam fizička aktivnost, pomoćiće vam da razbistrite misli i ostanete pozitivni.

 

 RAK

Slobodni imaju priliku da ušu u vezu koja će biti izrazito romantična u kojoj će uživati iz dana u dan. Pratite svoje srce! Pred zauzetima je mesec u kom će praviti planove za budućnost sa partnerom, dosta ćete maštati o kupovini nekretnine, proširenju porodice, venčanju ako ste u vezi. Sprovedite barem jedan plan u delo, postavite jasne korake koji će vas odvesti do cilja. Ostvarujući ovako krupan plan ojačaćete svoju vezu.

Možete na samom početku meseca napraviti greške koje vam nadređeni neće oprostiti. Ova kriza će se odraziti na vašu materijalnu stabilnost, zato ostanite fokusirani na posao i dobro isplanirajte svoje aktivnosti. Želite da usporite, ali trenutno nije moguće jer se pred vama novi poslovni prioriteti. Povoljan je period za učenje stranih jezika i generalno putovanja u inostranstvo, iskoristite ovaj mesec da upoznate drudge kulture i susretnete se sa novim poslovnim prilikama.

Nemojte se prejedati.
 

Mesečni horoskop za avgust 2022. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mogujatosama

Povezane vesti:


>