Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Pogledajte šta nam donosi mesečni horoskop za april 2022. godine ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ljubav, karijera, duh i telo...

Mesečni horoskop za april: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus




OVAN

Ljubav

U ljubavnim odnosima vam je, pre svega, potrebna ravnoteža. Da biste je postigli, ili održali, potrebno je da nastupate smireno i da svoju neposrednost kanališete na taktičan način – vodite računa šta govorite, da ne biste povredili voljenu osobu, ili rekli nešto što ne možete da povučete i zbog čega ćete se loše osećati. Ne preduzimajte nikakve akcije ako ste ljuti, ali ni ako ste veoma srećni – odluke donosite kad vam je srce mirno, a glava bistra. Ako ste sami, u ovom periodu možete sresti nekoga ko će vas veoma privući. Zvezde savetuju da ne puštate mašti na volju, dok se ne uverite da je druga osoba jednako zainteresovana.


Karijera

Imate dobar fokus i visok nivo radnog elana, pa zato možete da krenete pravo ka svojim ciljevima. Ono što vas može usporiti i navesti na krivudanja i zaobilaženja, jesu prepreke koje stvaraju međuljudski odnosi – zastoji u komunikaciji, nečije loše namere servirane kroz primamljive predloge (koji mogu stvoriti nevolje već u bliskoj budućnosti), pa zato morate voditi računa o svojim interesima i sakupiti informacije sa više strana, pre nego što donesete određenu odluku. U stanju ste da prevaziđete sve teškoće, a nagrade i priznanja (i novac) koje ćete usput pokupiti, ohrabriće vas i osnažiti na vašem putu.


Duh i telo

Samoanaliza je način na koji ćete vratiti fokus i smiriti um, kada vas obuzmu osećanja. Posmatrajte sebe, pa ćete videti strahove, nesigurnost i nestrpljenje, odnosno, način da ih prevaziđete i držite pod kontrolom. Fizički se dobro osećate, puni ste energijie, ovo je vaše vreme.








BIK

Ljubav

Pokažite strpljenje i dozvolite partneru da sam dođe do suštine i izvede zaključke, a kad mu to uspe, suzdržite se od isticanja da ste mu to već predočili, ili da ste ga na vreme upozorili. Porodični odnosi su kompleksni, i kreću se u krugovima, tako da ćete (opet) imati priliku da se pozabavite nekim nerešenim stvarima, praćenim osećanjima koja biste najradije da izbegnete. Zvezde vam savetuju da prigrlite sve što dolazi i da svoja osećanja prepoznate, priznate i prihvatite, kako biste smanjili otpor i došli do značajnih uvida o sebi, ljubavi, odnosima. Ako ste sami, nemojte propustiti priliku da posegnete za onim što vam treba, jer ako ne preuzmete inicijativu, ništa se i neće dogoditi. Možda ćete biti u situaciji da nekog koga poznajete posmatrate iz drugačije perspektive i promenite mišljenje i to treba i da kažete toj osobi.


Karijera

Uspeh je na klackalici u ovom periodu – standardni poslovni pristup koji ste razradili i usvojili ne daje očekivane rezultate, ali još nije trenutak da ga menjate ili odbacite. Sve što vam donosi dobit i što radite uspešno, neće vam biti dovoljno, doneće vam neku vrstu razočaranja. Vi ste u procesu velikih promena, a to znači nestabilnost i neizvesnost, pa je vaš stav ključ uspeha u ovom zahtevnom periodu. Ostanite strpljivi, razmišljajte o promeni koja vam se nameće i vidite kako možete da je uskladite sa promenom koju priželjkujete. Okupite oko sebe istomišljenike, saveznike i saradnike koji imaju iste ciljeve.


Duh i telo

Emocije se kovitlaju u vama i donose neralni osećaj lakoće, kao da plutate na oblaku. Ali, gravitacija vas neumoljivo vuče dole i podseća da morate biti uzemljeni, stabilni i pošteni prema sebi. Analizirajte svoje ponašanje i svoja osećanja, sagledajte svoj život iz što je moguće više različitih perspektiva, da biste sačuvali mentalnu ravnotežu i fizičko zdravlje.








BLIZANAC

Ljubav

Snažne emocije vas u ovom periodu mogu omesti u rasuđivanju. Oslonite se na partnera i slušajte njegov savet, on vas poznaje bolje nego iko drugi. Posmatrajte stvari iz njegove perspektive i prihvatite da se stvari mogu tumačiti i rešavati i na druge načine, i da vam može biti od koristi ako te načine isprobate i usvojite. Osim toga, ukazivanje poverenja partneru, doneće vam dublju povezanost i učvrstiti vaš odnos. Ako ste sami, budite oprezni prilikom puštanja novih ljudi u vaš život – zadržite distancu, savetuju zvezde, jer neko ko vas fascinira i uzbuđuje nije tako kvalitetna osoba, kakvom je doživljavate. Možete izbeći razočaranje i povređivanje, uz malo mudrosti.



Karijera

Poslovni razgovori i sastanci u ovom periodu mogu doneti dobre rezultate, mada vam je potrebno neko vreme da posmatrate i analizirate svoju situaciju sa svih strana, pre nego što donesete odluku i preduzmete akciju u tom pravcu. Ne dozvolite da vas nešto sputava i držite se svojih principa, ne pravite kompromise sa svojim vrednostima, to je ključ uspeha za vas. Dobar period za putovanja, ali morate povesti računa o izdacima. Možete se osećati velikodušno i široke ruke i prekoračiti svoje mogućnosti, a pozajmice se ne preporučuju. Usmerite svoju potrebu za ekstravagancijom u neku kreativnu oblast, kako biste izbegli finansijske zamke koje sami sebi postavljate.


Duh i telo

Uvedite malo discipline u svoj način života, zarad sopstvenog zdravlja i stabilnsoti. Pokušajte da se zdravije hranite, više spavate i da se više krećete i ogrančite svaku vrstu preterivanja. Osluškujte svoje telo i svoj osećaj, vi znate šta je dobro za vas i zvezde vam savetuju da se malo više brinete o sebi.








RAK


Ljubav

Bićete zadovoljni sobom ukoliko ne dozvolite da vas osećanja savladaju i ne shvatate sve lično i dramatično. Moći ćete da zaobiđete sukobe tako što nećete reagovati kao što obično reagujete – iskoračite iz modela nekoga ko se uvek žrtvuje i ko je uvek povređen zbog svoje preterane osetljivosti, i pokažite onaj snažan i otporan deo sebe, koji inače držite u drugom planu. Partneru će biti potreban oslonac, a vi to možete da mu pružite potpuno smireno, bez izliva osećanja, zbog čega će vas veoma ceniti. Ako ste sami, vodite računa da se ne upletete u neke mutne odnose, koji donose lošu energiju, intrigu, prikrivanje i laganje.


Karijera

Napetost u poslovnom okruženju možete ukloniti otvorenim razgovorom sa kolegama, o prioritetima, zadacima i zajedničkom interesu. Možete uneti pozitivne promene ako postupate taktično i pokažete strpljenje i istrajnost. Međuljudski odnosi su ključ uspeha u ovom periodu, pa je zato potrebno da analizirate svaku situaciju, pre nego što izvedete zaključke. Držite se svojih planova i završite zadatke koje ste započeli, ispunite obećanja i zatvorite neke krugove, kako biste mogli da započnete nove projekte. Postarajte se da budete adekvatno nagrađeni za svoj rad, pregovarajte i tražite ono što vam pripada.


Duh i telo

Moraćete da pogledate duboko u sebe i da se suočite sa osećanjima koja ne želite da priznate i ne želite da ih ponovo proživljavate, ali taj deo procesa samoisceljenja i dobro znate da više ne možete da izbegavate da pojedine stvari prihvatite – samo tako ćete moći da ih otpustite. Vaše zdravstveno stanje je promenljivo, u skladu sa osećanjima i raspoloženjem, i to je još jedan način na koji ostvarujete dublji uvid u svoj unutrašnji život i svoje duševne i emotivne potrebe.

 

Mesečni horoskop za april: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>