Region

Svet

Mladen Radulović progovorio o raskidu sa Anabelom

Iako se do sada povodom raskida oglašavala samo Anabela, maneken Mladen Radulović rešio je da prekine ignorisanje medija i konačno iznese svoje mišljenje o svemu. Maneken je demantovao priče da je gej, narkoman, a o vezi sa pevačicom kaže:

Mladen Radulović progovorio o raskidu sa Anabelom



"Svi su se našli nešto pozvani da komentarišu prvo našu vezu, pa onda i raskid. Muka mi je više i da slušam i da komentarišem. Prvo im je smetalo što smo zajedno a sada im smeta to što nismo. Apelovao bih na njih da ne komentarišu više ništa o meni. Isto tako apelujem da od Anabele ne prave patetičnu osobu. Ona je divna, nežna ali vrlo hrabra majka dvoje dece. I na veliko razočarenje mnogih, nas dvoje smo ostali u super odnosima. Koliko god da sam je čuvao i podržavao dok smo bili zajedno, sada to činim još mnogo više" – izjavio je Mladen i dodao:

"Imali smo neki nesporazum kad je ona burno reagovala. Nikakav specijalan razlog. Jedne večeri sam izašao i nisam joj se javljao 12 sati. To je Anabelu jako pogodilo, pa je reagovala ishitreno. Ali kad je shvatila da je bilo opravdano, bilo joj je jasno da je ishitreno reagovala" - zaključuje maneken.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>