Region

Svet

Razdvojenost se odrazila na ljubav! Razišli se Dušica i Čava!

Voditeljka potvrdila da nisu više zajedno, a evo šta je razlog raskida! Razdvojenost se odrazila na ljubav! Razišli se Dušica Jakovljević i Miloš Dimitrijević Čava!

Razdvojenost se odrazila na ljubav! Razišli se Dušica i Čava! Screenshoot/Instagram
Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević raskinula je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, kako saznaju beogradski mediji.

Naime, oni su stavili tačku na svoj odnos nakon što su se vratili sa letovanja, a voditeljka je potvrdila da više nisu zajedno.


- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavešten izvor i dodaje:- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>