Region

Svet

U Skoplju održan koncert - S ljubavlju od Tošeta (Video)

Sinoć je u Makedoniji, u dvorani Boris Trajkovski, održan veliki memorijalni koncert posvećen Toši Proeskom koji bi, da nije poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 16.oktobra 2007. godine dogodila na autoputu u blizini Nove Gradiške, juče proslavio svoj 30. rođendan.

U Skoplju održan koncert - S ljubavlju od Tošeta (Video)



Na koncertu nazvanom "S ljubavlju od Tošeta" gosti su po svom izboru pevali njegove pesme. Promovisana je i njegova do sada neobjavljena pesma "Navali glavu na moje rame", čiji je autor Neno Ninčević.

Među onima koji su zapevali za svog tragično preminulog kolegu našli su se i Antonija Šola, koja je stigla u pratnji svog dečka Aleksandra Ružina, Crvena jabuka, Maja Odžaklijevska i Marko Vozelj.

Podsetimo, uoči obeležavanja 30 godina od rođenja "makedonskog slavuja" Tošeta Proeskog, makedonsko Ministarstvo kulture izjavilo je kako su građevinski radovi na spomen kući tragično preminule pevačke zvezde u potpunosti završeni. Kada će spomen kuća koja se nalazi u Kruševu, biti otvorena za fanove i Tošetove poštovaoce, zavisi od njegove porodice, koja treba da odluči šta će sve na tom mestu biti izloženo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>