Zdravlje

Ljubav

Piskavica protiv svih ženskih problema! Povećava grudi!

Piskavica protiv svih ženskih problema! Šolja ovog čaja pomaže kod bolnih menstruacija, ali i povećava grudi! Koristi se i kao začin i kao prirodni lek.

Piskavica protiv svih ženskih problema! Povećava grudi! Screenshoot/Youtube




Bolne menstruacije i hormonski disbalans sve je češća pojava kod mladih žena. Da biste olakšali te simptome preporučuje se jedan prirodni čaj, koji će uz to pomoći i da vaše grudi porastu.



Peršun i hrana bogata vitaminom E samo su prva pomoć, ali za dugoročniji efekat isprobajte čaj od piskavice.



Ova biljka popularna je u Aziji, prisutna je u ajurvedi, a koristi se i kao začin i kao prirodni lek.

Ona je prirodan analgetik koji snažno ublažava bolove zahvaljujući sastojku koji se zove kolin. Zato je njeno dejstvo najviše potvrđeno kod bolnih ciklusa, simptoma PMS, ali i kod tegoba menopauze.

Ova biljka je bogata gvožđem, pa pogoduje osobama koje pate od anemije, a sadrži fitoestrogene koji u organizmu deluju kao estrogen.



Upravo se iz tog razloga piskavica koristi kao prirodna hormonska terapija, a istraživanja su pokazala i da deluje kao afrodizijak.






Budući da piskavica sadrži diosgenin i izoflavone, ona deluje i tako da ublažava promene raspoloženja, a dobar je i izbor za dojilje.

Istraživanja su pokazala da se proizvodnja mleka kod dojilja poveća već posle tri dana od početka uzimanja piskavice, a kada budete čitali još o ovoj biljci možete primetiti i da kažu da je ona dobar izbor za žene koje na prirodan način žele da povećaju grudi.




Za toplu pripremu ovog čaja potrebno je kuvanje.  

Dve kašike semenki piskavice prelijete sa 2 dl vode i ostavite da provri. Nakon toga ostavite da se ohladi 20 minuta. Po želji, potrebi i mogućnostima dodajte med i limun.



Hladan postupak pripreme čaja od piskavice za povećanje grudi podazumeva da kašiku mlevenog semena prelijete sa 600 ml hadne vode. Ovo ostavite da stoji najmanje 3 sata. Faktički, pravite odvar od semena, a ne čaj. Nakon toga, vodu koja je pokupila neophodne materije, procedite i pijete 3 puta u toku dana.


Gustirajte napitak za rast grudi malim gutljajima, nemojte ga piti naiskap.






Kokosovo ulje za zategnute grudi
 

Kokosovo ulje ima višestruke koristi za kožu, kosu i celokupno zdravlje. Masiranje kokosovog ulja će ojačati tkivo dojke. Blag miris kokosovog ulja je koristan za smirivanje tvojih čula i balansiranje hormona. Dobar je za porodilje.


Maslinovo ulje
 

Maslonovo ulje je bogato antioksidansima i masnim kiselinama, koje mogu “poništiti” štetu uzrokovanu slobodnim radikalima te sprečiti dalje opuštanje. Uz to, ovo ulje blagotvorno utiče na boju i izgled kože.

Sipaj malo maslinovog ulja na dlanove i dobro utrljaj, dok se ulje ne zagreje. Masiraj grudi kružnim pokretima prema gore i to otprilike 10-15 minuta, kako bi poboljšala cirkulaciju i stimulisala regeneraciju. Za dobre rezultate, primenjuj ovu tehniku 4-5 puta nedeljno.




Vežbe za grudi!


Dodiruj laktove
 

Uspravi se i presavi blago ruke u laktovima. Provuci levu ruku iza leđa i pokušaj da dotakneš desni lakat polako, kao da se istežeš. Zadrži taj položaj 10-15 selundi, pa vrati ruku u početni polažaj. To sve ponovi 8 puta i jednom i drugom rukom.

 

Guranje dlanova
 

Spoji dlanove ispred grudi i guraj jedan od drugi što jače, guraj po tri do pet sekundi. Ponovi vežbu 8-10 puta.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Minut za mene/Still

Povezane vesti:


>