Region

Svet

Svetlana: Vanesina najveća želja je da postane majka

Majka pevačice i trenutno aktuelne učesnice rijaliti šoua "Dvor“ Vanese Šokčić, otkrila je u intervjuu za jedne novine kako je jedina želja njene ćerke da se ostvari u ulozi majke.

Svetlana: Vanesina najveća želja je da postane majka



"Ukoliko pobedi i osvoji taj novac, iskoristiće ga najverovatnije da završi CD koji je započela, ali Vanesa ima veliku želju da bude mama. Čak me je vrlo iznenadila kada je rekla da želi dvoje dece. Moja ćerka je u vezi dugoj devet godina i sa svojim verenikom Safetom Nicovićem Sajom radi na tome da osnuje porodicu. Ona mnogo voli i decu i sanja o tome da što pre uživa u ulozi majke. Kuća nam je puna slika sa decom njenih prijateljica. Sedamdeseto je godište i vreme joj je da se ostvari i u toj ulozi" - izjavila je  gospođa Svetlana.

"Ona je vrlo vezana za svog oca, mog bivšeg supruga Stevicu. Kada je krenula u ovaj rijaliti, najviše je plakala kada se odvajala od njega i od svoje bake, moje majke. Stevicu je toliko čvrsto zagrlila da su i njemu zasuzile oči, a sa mojom majkom je pričala satima, kao da ide na godinu dana, a ne na nešto manje od dva meseca, dok je meni samo rekla ćao, kao da ćemo se videti za nekoliko sati" - rekla je Vanesina majka i dodala da je pevačica ušla u "Dvor“ jer voli izazove u životu.

"U ovaj rijaliti program ušla je jer je želela izazov, a ja sam je beskonačno podržala u tome. Ona živi u stanu gde dominira stilski nameštaj i čitav enterijer je kao iz vremena Luja XI, pa joj se ideja o „Dvoru“ veoma dopala. Ovo je novi rijaliti i jedini u kojem je ona mogla da prihvati učešće" - iskrena je gospođa Svetlana.

"Sa njom je tamo i veliki broj ljudi koje Vanesa već poznaje i sa kojima je prijatelj, kao što su Lepa, Izvorinka, Lana, Joca i Dejan Milićević, tako da sam sigurna da neće imati mnogo problema kada je reč o međuljudskim odnosima. Neće joj teško pasti ni uloga sluge, ako je bude dobila, ona je odličan organizator i sve poslove će odraditi bez problema. Mada vidim da joj nehigijena već previše smeta pa riba kupatilo nekoliko puta dnevno" - kaže Slavica, koja baš i nije oduševljena ponašanjem pojedinih učesnika.

"Mnogi učesnici ovog rijalitija ne znaju da se ponašaju, vidim da je Bebi Dol već prvog dana legla na klupu, a to svakako ne priliči ženi. Ne priliči nikom ko želi da bude učesnik u jednom rijalitiju koji se zove „Dvor“. Bila sam u šoku kada sam je videla da je kamuflirala flašu, a onda se usred dana napila, pa spojila dve stolice i legla. Zatim, Slovenka Urška je vrlo promiskuitetna, mnogo je loše videti takvo ponašanje mlade žene, to bi trebalo cenzurisati" - zaključila je Svetlana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>