Style

Ljubav

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine!

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine, za posao, ljubav, zdravlje i ishranu... Pogledajte šta očekuje prvih šest znakova zodijaka u narednom periodu.

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine! Svet Plus
OVAN

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji preterate, naročito kada su slatkiši u pitanju.

Ljubav

Saturn, veliki kočničar od ove nedelje počinje da vam stvara više težine, da nabacuje na vas više odgovornosti, da postavlja prepreke koje biste trebali da pobedite i prevaziđete. Vi ste sada borac za zajedničke želje i snove, gurate vezu napred i dajete vetar u leđa partneru koji je u ovom periodu prilično njanjav i traži više pažnje i podrške. Drugi deo sedmice može biti pomalo naporan za vaše živce. Slobodni Ovnovi – interesantna sedmica i za emocije i za strast. I dalje imamo miks „staro – novo“ – koliko god vi želeli novitete, prošlost ume da bude prilično ubedljiva i teško ju je izbeći.

Posao

Merkur u vašem polju komunikacije, dogovora kreće direktnim hodom početkom nedelje što će jednim delom ubrzati situacije koje su vam od važnosti, a pokrenuće se i razrešenje papiroloških pitanja. No, malo je verovatno da će vam ova sedmica biti lagana i pored ovih pozitivnijih okolnosti i vaše borbene energije. Odnos sa nadređenima može biti zategnut a sigurno je da će isti biti skloni da na vas navale popriličnu količinu zahtevnih zadataka. No, borite se za svoju budućnost i ne padajte na preprekama.

Novac

Pomalo haotično stanje. Čini vam se da nemate nikakvu kontrolu nad troškovima.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost. Stariji – problemi sa kičmom, želucem, pritiskom.

 BIK

Hrana

Nije vama lako da se tokom ovog  perioda izborite niti sa svojim strastima I željama, a kamoli sa apetitom koji se otvorio do maksimuma. Gladni ste ljubavi, pažnje, uživanja, dobrog zalogaja….a I oči su vam “gladne” – sigurno je da ćete pretovariti I svoj tanjir, ali I svoj stomak….

Ljubav

Period koji je super za strast između partnera i vas. Doduše, neće biti iznenađenje ukoliko pre te strasti bude nervoze, napetosti, natezanja po nekim pitanjima, pa čak i po malo ljubomore, čisto da dodatno začini stvari. Takođe, voljeno biće će biti okupirano poslovnom tematikom pa možda nećete moći da provodite baš onoliko vremena zajedno koliko biste voleli. Ako ništa drugo – to vreme koje imate, iskoristite za uživanje. Slobodni Bikovi – prilično ste sentimentalni u ovoj nedelji i vrlo osetljivi na sve što se vezuje za prošlost. Ako se pojavi neko nov – proradiće prilično jaka hemija između vas.

Posao

Saturn u vašem polju karijere je u prilično zahtevnim aspektima tokom ove sedmice, što će najpre otežavati iole opušteniju komunikaciju sa nadređenima, ali će vam doneti i naporne saradnike koji vam crpe energiju. Iako ćete se dobro boriti sa pritiskom na vas, ipak će ovo biti umarajućih nedelju dana. Pogotovo drugi deo nedelje kada će se od vas očekivati da budete na šest strana odjednom. No, čak i ovako komplikovana sedmica donosi pojedinim Bikovima vrlo zanimljive poslovne ponude.

Novac

Kašnjenje priliva koje očekujete.

Zdravlje

Stomačni problemi. Damama eventualno manje komplikacije sa hormonima.

 

BLIZANCI

Hrana

Još par dana ćete dati sebi na volju I pomalo se opustiti po pitanju ishrane, a onda se vraćate u svoj normalni « režim ». Slede vam dani ispunjeni aktivnostima – biće vam potrebno više kalorija, ali ćete ih brzinski i trošiti…

Ljubav

Svega ima u ovoj sedmici – i lepih i podsticajnih dešavanja sa partnerom, i bolje komunikacije i više strasti….ima povremeno i malo nervoze, ali ne u tolikoj meri da bi mogla da iole ugrozi vaš odnos. Prosto rečeno – na trenutak se situacija uzburka, ali se jako brzo smiri i okrene u pozitivnom pravcu. Prijaće vam oboma da provodite što više vremena u aktivnostima – kraćim putovanjima, šetnjama, kupovinama, izlascima sa ili bez prijatelja….Slobodni Blizanci – u periodu ste kada ste možda i spremni da pustite prošlost, ali nisam sigurna da je ona spremna da pusti vas. Takođe – neko vam se vrlo uporno udvara.

Posao

Merkur u vašem znaku kreće direktnim hodom početkom nedelje. Mnogo ste toga vi sredili u proteklom periodu, napravili ste prilično dobar temelj i za nova poslovna dešavanja i od ove sedmice kreće se polako u realizaciju. Biće tu još prepreka i kočnica – najpre kroz one situacije i dogovore koje ćete morati da korigujete jer shvatate da ste napravili po koji propust – ali definitivno je pred vama neuporedivo lakše vreme. Stiže vam nova poslovna ponuda ili predlog za kraće putovanje.

Novac

Iako će prilivi biti pojačani, u stopu ih prate i troškovi što će vam izazivati nesigurnost.

Zdravlje

Sklonost povredama. Pojačana nervoza. Budite oprezni u saobraćaju.

 

RAK

Hrana

Svaki put u danima oko punog Meseca vi imate problem sa kontrolom apetita, pa će tako biti I tokom ove nedelje. Bićete skloni kaloričnijoj, bogatijoj, masnijoj hrani, a posebna slabost će vam I dalje biti sve ono što je slatko, kremasto, sočno. Potrebna vam je energija, a ne prazne kalorije.

Ljubav

Sunce koje vam dolazi u ponedeljak i Venera koja je u vašem znaku do kraja ove sedmice davaće vam sjaj, lepotu i pregršt prilika za uživanje u životu. Ako ste slobodni – možete biti „traženi“, ali da li ćete dozvoliti da vas „pronađu“ – pitanje je. Vidi se da kod vas postoji određeni nemir po pitanju neke osobe i da tu aktivnosti može biti. Zauzeti – pun Mesec u polju partnerstava malo će da uzburka vaše emotivne relacije. Mogu se javiti i posesivnost i ljubomora i potreba da i partner i vi „isterate svoje“. Prosto rečeno – miriše na pomalo zategnutu situaciju, mada ne bih rekla da vas to može ugroziti kao par.

Posao

Poslovni segment je prikazan kao mesto velikih napora i ulaganja energije. No, rezultati – bar oni koje vi očekujete – nekako izostaju ili se i dalje sve odvija suviše sporo i sa preprekama. Direktnim kretanjem Merkura, delimično u ovoj nedelji a nešto više u sledećoj – brzina dešavanja će se pojačati. Videćete da vaši planovi kreću brže ka realizaciji i počećete da ponovo dobijate onaj polet i želju da se trudite do maksimuma. Dobre prilike vam idu kroz inostranstvo, kao i kroz državne i javne institucije.

Novac

Situacija vas upozorava da ne trošite van svojih finansijskih okvira.

Zdravlje

Povoljan zdravstveni period.

 

 

Nedeljni horoskop 2! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine!

LAV

Hrana

Lakše ćete kontrolisati apetit, a jedina slaba tačka će vam ostati slatkiši kojima I na dalje ne uspevate da kažete “ne”. No, obzirom da ste u periodu kada ste izuzetno fizički aktivni i stalno u pokretu – to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Mars u vašem znaku želi da pobedi, da osvoji, da namesti onako kako vama odgovara. I sve bi to bilo u redu da nije Saturna preko puta vas, u polju partnerstava – koji vam ne dozvoljava da se razmašete i da preuveličate svoju ulogu u odnosu – čim krenete tim putem, dobijete „packu“ od voljene osobe. Ovo ne mora da označi ništa loše, prosto rečeno – niste sami u odnosu i ne može sve onako kako vi hoćete, postoji i druga strana – uskladite se, možete to. Slobodni Lavovi – tajne postaju sve glasnije, prošlost počinje vrlo opasno da vas zaustavlja, koči, sapliće. Rešite je da biste mogli da nastavite dalje.

Posao

Borba za svoje pozicije i isticanje, borba za svoju poslovnu budućnost obeležiće i ovu nedelju i period koji je tek pred vama. Vaša potreba da se istaknete, da se probijete i osvojite ciljeve koje ste postavili sami sebi, postaje sve jača. Ovo jeste dobar period za vas, ali budite svesni da će vas Saturn kočiti, dajući vam prepreke kroz okolnosti, druge ljude, saradnike, institucije, pravila. No, to što prepreke postoje ne znači da treba odustati, naprotiv – ovo jeste vaše vreme, ono da pokažete koliko ste sposobni.

Novac

Finansijski oporavak.

Zdravlje

Budite što aktivniji, ako se usedite – imaćete problem sa nervozom i nemirom.

 

DEVICA

Hrana

Skloni ste da utolite glad grickalicama ili slatkišima, jer kao da imate premalo vremena da se posvetite pripremi zdravih I kvalitetnih obroka. U suštini, najbolje bi bilo da sve grupe namirnica budu zastupljene u vašoj ishrani, ali trenutno je sveže povrće I voće najbitnije.

Ljubav

Nekako bi bilo najbolje da partner i vi što više vremena provodite sa zajedničkim prijateljima ili u zabavnim aktivnostima, izlascima. Trenutno vam je jedino ovo polje „čisto“ od negativnih uticaja pa zato ćapite drago vam biće za ruku i idite da uživate. Čim ste u nekom statičnom stanju, počinju da izbijaju loše stvari – neraspoloženje, sumnjičavost, ljubomora, nerešena pitanja koja ste potisnuli i zatrpali….Slobodne Device – i vama je polje izlazaka i zabave lepo pozicionirano u ovoj sedmici. Budite okruženi ljudima, družite se – a možda se pojavi i neko ko bi vam privukao pažnju…

Posao

Vaš vladar Merkur kreće direktnim hodom u polju karijere početkom ove sedmice. Sve počinje da se raščišćava i planovi koje imate sada već izgledaju realno i ostvarivo. Imaćete veoma veliku podršku od osoba koje cenite – one vam daju vetar u leđa i podstiču vas da uvodite promene, da radite stvari na drugačiji način, da širite svoju poslovnu priču. Mars u dvanaestom polju koji je sada aktuelan kod vas označava jednim delom vaše strahove i nesigurnosti – ali ne dozvolite da vas oni koče.

Novac

Korektna novčana situacija.

Zdravlje

Pod pritiskom ste – krećite se što više, budite u prirodi, uživajte.

 

Manje kilograma uz biber vodu! Ubrzaće vaš metabolizam! (RECEPT)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>