Style

Ljubav

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine!

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine, za posao, ljubav, zdravlje i ishranu... Pogledajte šta očekuje drugih šest znakova zodijaka u narednom periodu.

Nedeljni horoskop! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine! Svet Plus
VAGA

Hrana

Nikako da se ustalite po pitanju ishrane, ali I drugih bitnih životnih navika. Kao da ste na klackalici – u jednom momentu zadajete sebi stroge režime, već u sledećem udovoljavate sebi. Najslabiji ste po pitanju bilo čega slatkog – to sebi ne možete da uskratite nikako…

Ljubav

Prilično kompleksni aspekti koje trpi vaša vladarka Venera tokom ove sedmice otežavaće vam najpre ono kako se vi osećate, šta očekujete i šta želite. U nekom momentu se možete osećati slabo i nesigurno, sa željom da vas drago biće zaštiti a već u drugom mogu se buditi ljubomora, sumnja, nesigurnost. Sve to što se sada dešava dolazi iz vas, a ne iz realnih okolnosti i odnosa sa voljenom osobom. Razmislite šta je to što vas zaista „boli“. Slobodne Vage – prošlost vam ne dozvoljava da pogledate u budućnost, čak i ako ta budućnost kuca na vrata. Trenutno ne može drugačije.

Posao

Ulazak Sunca u vaše polje karijere na samom početku sedmice daje vam priliku da zablistate i da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Vi možete biti pod pritiskom – što obaveza, što okolnosti ili drugih osoba, saradnika – ali taj pritisak ipak junački podnosite, rešeni da vas ništa ne pokoleba i ne zaustavi. Pred vama jeste napornih sedam dana, ali kroz te napore vi ipak povlačite prave poteze. Direktno kretanje Merkura od utorka vam ide na ruku, jer vam donosi dobre poslovne dogovore i saradnje.

Novac

Zarade su više nego solidne, ali troškovi će vam u ovoj nedelji malo pokvariti planove.

Zdravlje

Razdražljivost, nervoza, problemi sa stomakom i sa hormonima.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Pokušavate da se držite zdravih navika, ali situacije vas stalno uvlače u trenutke hedonizma I gurmanluka. Te “situacije” su uglavnom vaša nervoza pa ste u nekom trenutku gladni kao vuk, a u drugom u potpunosti bez apetita.

Ljubav

Vaš vladar je u komplikovanim aspektima, partnerova planeta takođe. Situacija je nekako zategnuta, ispod površine se gomila tenzija zajedno sa strastima i pokušajima da i jedno i drugo nametnete svoju volju. U trenutku se možete pokačiti, ali isto tako – u trenutku te strasti mogu izbiti na površinu i uvući vas u vrtloge. Nedelja u kojoj „odmeravate snage“. Sa moje tačke gledišta – bespotrebno komplikujete život jedno drugom. Slobodne Škorpije – Jupiter u vašem polju ljubavi kreće retrogradnim hodom i iako vaš vladar Mars u znaku Lava pokušava da grabi ka budućnosti, prošlost teško da će to dozvoliti.

Posao

U ovu sedmicu ulazite furiozno u fazonu „sad ću da zbrišem sve pred sobom“ i u roku od odmah nalećete na prvu prepreku. Budite pripremljeni – koliko god vaša energija, snaga i volja bile i sada i u narednom periodu na vrlo visokom nivou – ništa, ama baš ništa vam neće doći na poslužavniku. Oko svega i sa svakim ćete morati da se borite. Pun Mesec u vašem polju dogovora, pokreta, komunikacije – „obećava“ vam da će biti retki trenuci u kojima ćete moći da odahnete i odmorite se na iole duže.

Novac

Novca ima i dolazi i dalje.

Zdravlje

Možete imati problema sa kičmom, kolenima, zglobovima.

 

Nedeljni horoskop prvi deo! Astro prognoza od 21. do 27.06.2021. godine!
 

STRELAC

Hrana

Ako nemate problem sa kilogramima, svejedno ste svesni da pravite velike greške po pitanju ishrane. I u jednom I u drugom slučaju – potrebno je da regulišete svoje životne navike. Rigorozne dijete neće dati rezultat, jer ćete brzo odustati od njih.

Ljubav

Merkur u vašem polju partnerstava kreće direktnim hodom pa bi i komunikacija sa osobom koju volite trebala da se poboljšava i pokreće. Takođe, partner želi da vas pokrene, da vas aktivira, želi da provodite više kvalitetnog i sadržajnog vremena zajedno – ali vi teško pronalazite dovoljno prostora, prilično ste neopušteni i okrenuti nekoj poslovnoj ili porodičnoj problematici. Ne budite nervozni. Slobodni Strelčevi – nemojte se izgovarati manjkom vremena – uvek se može pronaći prostor za prijatelje i za druženje. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu i okruženi ljudima. Dajte sebi šansu da uživate.

Posao

Poslovna svakodnevica i kontakti sa saradnicima se kao malo sređuju i poboljšavaju, ali će vam i na dalje biti potrebno mnogo strpljenja i hladna glava. Drugi vam troše energiju koja vam je potrebna za obavljanje obaveza kojih je u ovom periodu zaista puno. Borite se i za sopstvene planove koji se jednim delom odvijaju onako kako ste zamislili, dok drugim – stalno iskaču prepreke i otežanja koja morate da savladate. Sve što je vezano za inostranstvo potencirano je i traži vašu organizovanost i fokus.

Novac

U ovoj nedelji možete biti iznenađeni prilivima. No, i troškovi su dosta veliki.

Zdravlje

Veliko trošenje energije, sklonost povredama.

 

JARAC

Hrana

Prilično jednolična ishrana u ovom periodu. Na svoj meni biste trebali da češće uvrstite zeleno lisnato povrće, žitarice, mlečne proizvode, naročito kiselo mleko I jogurt, mlade sireve. Ne dozvolite da vaše promenljivo raspoloženje utiče na apetit.

Ljubav

Nemirna nedelja je pred vama i najbolje je ovaj višak energije „trošiti“ kroz aktivnosti sa voljenom osobom – kroz putovanja, izlaske, druženje sa zajedničkim prijateljima, neka zabavna dešavanja, opuštenciju, čak i malo ludovanja. Jer, ukoliko je ne budete trošili na ovaj način, verovatno će doneti nemir i tenziju u odnosu. Slobodni Jarčevi – pun Mesec u vašem znaku itekako može pozitivno delovati na vaš ljubavni život. Moguć početak ljubavnog odnosa, bilo sa novom ili sa osobom iz prošlosti.

Posao

Konkretizacija dogovora koji su pokrenuti u prethodnom periodu ili obnova saradnji sa starim poslovnim partnerima. Odnosi u poslovnom okruženju se normalizuju mada je još uvek to daleko od harmonije i stabilnosti. Ulagaćete dosta truda i napora u ovim danima jer u periodu ste koji od vas zahteva da idete do svojih krajnjih granica i truda i strpljenja. Rezultatima ćete bar za sada biti polovično zadovoljni – ali trenutno ste u vrlo ozbiljnim poslovnim temama koje i ne mogu biti realizovane preko noći.

Novac

Troškovi su povećani i novac prilično brzo odlazi od vas.

Zdravlje

Potreban vam je odmor, opuštenost, uživanje. I sve će biti na svom mestu.

 


VODOLIJA

Hrana

Još jedan pokušaj ove nedelje da sebe I svoje životne navike dovedete u red. Možda ovog puta I uspete da se ustalite u režimu koji vam odgovara. U svakom slučaju – navalite na sveže voće I povrće, na proizvode od meda I na koštunjave plodove.

Ljubav

Emotivno ste vi i partner povezani i važni jedno drugom. I komunikacija vam je bolja nego u proteklom periodu iako i dalje na neki način „polovična“ – da li se nema dovoljno vremena ili je nešto drugo u pitanju to vi najbolje znate. Jedina stavka na kojoj se možete saplitati i u ovoj nedelji i u narednom periodu je prezahtevnost, tvrdoglavost i egoistično ponašanje. Gledajte da izbegavate ovakav vid ponašanja jedno prema drugom i sve će biti na svom mestu. Slobodne Vodolije – dokle god je Saturn retrogradan u vašem znaku vi ćete se osvrtati preko ramena. Ako pogledate ispred sebe – možda i ugledate osobu koja bi vas itekako mogla zainteresovati.

Posao

Ova nedelja vam donosi izuzetno pojačan obim poslovanja i obaveza. Koliko god da ćete biti „traženi“ od strane saradnika, poslovnih partnera i klijenata – isto toliko ćete vi pokušavati da makar s vremena na vreme pobegnete od svega jer će vam pritisak biti prezahtevan. I telo i mozak će tražiti odmor. S jedne strane – bićete više nego zadovoljni rezultatima koje ostvarite. Sa druge – samo vas vaša ogromna energija trenutno drži na površini, da ne potonete. Mislite i na sebe, ne samo na posao.

Novac

Dobra finansijska situacija.

Zdravlje

Umor, problemi sa kičmom, kolenima, zglobovima.

 

RIBE

Hrana

Shvatili ste da po nekim pitanjima ishrane dosta grešite I trudićete se koliko je to u vašoj moći da popravite situaciju. Očekuje vas dosta uspeha osim kada su slatkiši I grickalice u pitanju. Tome jednostavno ne možete da odolite.

Ljubav

Poboljšavaju se komunikacija i razumevanje sa voljenom osobom. To ne znači da će automatski sve doći na svoje mesto i da ćete moći da živite bajku, ali znači da ćete se osećati mirnije po pitanjima ljubavi. Šta više – voljena osoba vas može iznenaditi nekim svojim, neuobičajeno zrelim postupcima i rečima koje ste odavno priželjkivali da čujete. Slobodne Ribe – osoba koju ste upoznali u proteklom periodu sada intenzivnije pokazuje želju da ostvari jači kontakt sa vama. No, moram da primetim da odjeci prošlosti i dalje prilično snažno odzvanjaju u vašim mislima. E sad, kome ćete dati šansu to samo vi znate.

Posao

Neke poslovne šanse se mogu otvoriti za vas u ovoj nedelji. Stoji da su skopčane sa uslovima koji vam možda ne odgovaraju u potpunosti, ili pak strahujete kako biste se pokazali u ovom tipu posla i pojačane odgovornosti – ali svakako ovo treba ozbiljno uzeti u razmatranje. Imate osobe koje su na vašoj strani i koje vas usmeravaju i bilo bi dobro da saslušate njihove savete i predloge. Generalno gledano – nedelja u kojoj ćete biti dosta angažovani i sa puno obaveza. Ne preuzimajte previše na sebe.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Potreban vam je aktivan odmor – kroz šetnju, fizičku aktivnost.

 
 

Kada je u pitanju horoskop, ove dame biraju pogrešne muškarce! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>