Tvoje lice zvuci poznato

Reality & TV Show

Vesti

imunitet najnovije vesti - strana 6

VIP Survivor: Matambo osvaja ogrlicu za imunitet

VIP Survivor: Matambo osvaja ogrlicu za imunitet

Prvi duel je rezervisan za Jelenu i Miu. One moraju da drže totem na štapu koji će, kako igra odmiče, biti sve duži. Iako su obe takmičarke maksimalno koncentrisane, Jelena odnosi pobedu i kao dodatnu nagradu dobija testeru i krompir. Šminkerka ističe da je gospođa Begović izuzetan protivnik, iako stalno govori da nije dovoljno jaka i nagoveštava da će u slučaju da pobedi u svim duelima, u ujedinjeno pleme povesti upravo glumicu.

Na redu je i nova borba za imunitet – ragbi u pesku. U označenim poljima u pesku, zakopani su džakovi, koje treba pronaći i vratiti na startnu poziciju drugog plemena. Budući da je reč o ragbiju, fizički kontakt je dozvoljen, kao i borba oko džaka. Igra se sastoji iz nekoliko etapa i za svaku se određuju timovi. Kako Boruka ima dva igrača više, Ognjenovom odlukom u borbi za imunitet ne učestvuju Ava i Milan. Svaki donet džak donosi jedan poen, a ko prvi skupi tri poena, osvaja imunitet. Posle ljute borbe, prvu rundu dobija Boruka, ali naredne tri Matambo. U borbi Titana, posebno se ističu Neven i Martina, koja kaže: „Um caruje, snaga klade valja“.

Njena taktika je jasna - ko pronađe džak treba samo da kaže “Ča je je“. To je šifra koja označava da se počne sa zagovaranjem protivničkog plemena, da bi onaj ko je pronašao džak uspeo bezbedno da otrči do startne pozicije i tako osvoji poen. Magične reči „ča je je“ pokazuju se kao uspešne, pa Matambo zasluženo odnosi totem u svoj kamp. Poglavica Marko u potragu za Tajnim imunitetom šalje Aleks. Njena želja da se dočepa Tajnog imuniteta je velika, ali zbog nedostatka koncentracije i razdražljivosti, posustaje već kod prve zagonetke.

Nakon poraza, razočarana Boruka, upada u prepirke. Sve počinje kada Stanija optuži Aleks da je namerno pustila Nevena da pobedi i da je izdajnik plemena. Članovi Boruke različito reaguju: za Vladu su ovo „teške reči“, Ognjen smatra da je ružan gest, pogotovo što se optužbe iznose u Aleksinom odsustvu, a Sebastijanu je sve sumnjivo. Po Avinom mišljenju, Boruka se pretvorila u cirkus i postala „luda kuća u kojoj vlada teror“.

Pročitaj više

Knez pronašao Edinov lažni imunitet

Knez pronašao Edinov lažni imunitet

Trijumfalno raspoloženje Kasuka kvari novo pojavljivanje valu – valu zmije otrovnice. Uplašili su se više nego prvog puta, jer su je sada jedva primetili. Nikola deluje najzabrinutije i kaže da je katastrofa što im je prošla pored nogu, dok Andrej, majka hrabrost, traži mačetu ne bi li je dokrajčio. Za to vreme, Edin se panično bacaka po plaži, jer ga je ujeo neki insekt i ne haje mnogo za dešavanja oko otrovnice. Nakon likvidacije, Andrej zaključuje da bi bilo glupo doći u “Survajver”, a ne videti ražu, ajkulu, zmiju ili majmuna.

Pročitaj više

>