Lifestyle

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

gordana stoji 269 evi 263 najnovije vesti - strana 6

Lena Kovačević: Žiri stoji iza sveke odluke

Lena Kovačević: Žiri stoji iza sveke odluke

Finalne borbe muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" uveliko su počele, a svake subote članovima žirija je sve teže da odluče koji takmičar zaslužuje da ide dalje. Lena Kovačević je članica žirija koja, iako se bliži finale, uspeva da sačuva hladnokrvnost pri odlučivanju o prolasku kandidata u narednu fazu takmičenja. Čak i kada se ponekad mnogobrojna publika u studiju ne slaže sa odlukom tročlanog žirija, Lena ističe da je u umetnosti teško dokazati ko je u pravu.

Pročitaj više

Parovi: Gordana preotima Slađi dečka

Parovi: Gordana preotima Slađi dečka

U rijaliti „Parovi“, koji se emituje na Hepi TV, ušla je manekenka Gordana Radić, domaćoj javnosti poznata i kao bivša devojka fudbalera Moreire, sa zadatkom da muva dečka Slađe Delibašić. Ona će u narednim danima staviti Igora na teške muke, što će biti i svojevrstan test njegove emotivne veze sa denserkom.

Pročitaj više

Firči: Miloš stoji iza svega

Firči: Miloš stoji iza svega

Čim su mediji objavili vest da je reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus brutalno pretučen cela Srbija uprla je oči u pobednika ovogodišnjeg serijala "Farme," Miloša Bojanića. Mladi reper tokom boravka u kući imao je više sukoba sa različitim ukućanima od kojih je najžučniji bio sa Milošem zbog koga je i izbačen.

Pročitaj više

>