Region

Svet

Lepa Lukić: Neka me poljube u dupe

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić, pred sam ulazak u rijaliti šou "Dvor" demantovala je priče pojedinih kolega da su glavni razlozi njenog ulaska u rijaliti veliki kockarski dugovi.

Lepa Lukić: Neka me poljube u dupe



Pevačica je rekla da će ovoga puta lepo da unovči sebe i da neće dozvoliti nikome više da je ismeva, kao što su to radile pojedine kolege u "Velikom bratu".

"Ovog puta sebe ću debelo da unovčim! Nikome neću dozvoliti da od mene pravi budalu ili da me ismeva kao što je to radilo NN lice u „Velikom bratu". Od Ere goreg neću sresti u „Dvoru", to je sigurno, sram ga bilo kako se poneo prema svojoj koleginici "- rekla je Lepa i dodala:

"Cela ekipa mi skroz odgovara, nikog se ne plašim, ali trebalo bi da se oni plaše mene. Ja nisam naivna, glupa, nisam ni ovca i to će svi videti. Svima ću da odbrusim, ali na kulturan način. Imam iskustva i ovoga puta svašta može da se očekuje".

Iako se spekuliše da u rijaliti ulazi zbog velikih kockarskih dugova, Lepa je oštro demantovala te izjave.

"Neka me poljube u dupe! Ja ne ulazim u rijaliti zbog dugova, već zbog toga što me narod voli, a i ja volim njih. Ajde da vim neku moju koleginicu da se takmiči sa omladinom kao ja. Nikome nisam nijedan dinar dužna" - iznervirano je rekla pevačica, koja se osvrnula na svoju koleginicu Zoricu Marković, koja se naljutila na nju nakon što joj je vratila novčani dug.

"Iako je ona meni dugovala pare, napala me je bez razloga, i to preko novina. Ja sve što imam kažem u lice, nisam ja kriva što ona svoje dugove ne izmiruje na vreme" - izjavila je Lepa, i dodala da će zapušiti usta svim ljudima koji kažu da je njeno vreme prošlo.

"Moje vreme neće proći dok sam živa. Ljubomorni komentari mojih koleginica me ne zanimaju, jer da su vredele, sigurno bi Željko Mitrović pozvao njih, a ne mene. Ja sam interesantna ljudima i srećna sam što sam u ovim godinama svakom potrebna. Od većine takmičara, bez obzira na godine, duhom sam mlađa" - ponosno je istakla pevačica.

Pevačica ipak očekuje da je ukućani postave za kraljicu, ali dok se to ne bude desilo ona neće sedeti skrštenih ruku.

"Pa, ukoliko me ukućani izaberu, rado ću biti kraljica. Neću da očekujem, ali neću sedeti skrštenih ruku. Mogu da budem služavka, gospodarica, ali pošto već nosim titulu kraljice narodne muzike, i kraljica rijalitija bi mi prijala" - kroz osmeh je prokomentarisala Lepa i dodala da će je njen suprug bodriti iz Kanade.


"Suprug će me iz Kanade gledati non-stop i biće moj najverniji navijač. Obradovao se kada su me čelni ljudi pozvali u rijaliti i srećan je što sam tražena. S druge strane, lutku Milicu sam ostavila kod svojih prijateljica, a malu macu koju sam nedavno dobila želela sam da ponesem, međutim, kada sam videla da na „Dvoru" nema mačora - odustala sam" - zaključila je Lepa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>