Svet

Region

Majkl Džekson je bio ćelav

Na saslušanju doktora Konrada Mareja u Los Anđelesu, koji je optužen za smrt kralja popa Majkla Džeksona, isplivali su mnogi detalji iz života pevača o kojima se do sada samo nagađalo po medijima.

Majkl Džekson je bio ćelav



Saznalo se da je Džekson za vreme spavanja nosio hiruršku kapu i da je polako postajao ćelav. Ovu informaciju potvrdio je i doktor iz hitne pomoći, koji je po pozivu došao u pevačevu vilu i tom prilikom rekao da je Majkl imao jako retku kosu i da je nosio periku.

Autopsija je utvrdila da je Majkl ipak bolovao od vitiliga, čime su demantovane priče o operaciji promene boje kože. Doktorov svedok je objasnio da je pevač morao da svakodnevno koristi velike količine kreme za izbeljivanje kože, jer je to bio jedini način da prikrije fleke nastale depigmentacijom.

Takođe, pričalo se i o leku "propofolu“ i o tome zašto je pevač za spavanje koristio lek za smirenje. Advokat doktora Mareja stao je u odbranu svog klijenta uz objašnjenje da je "propofol samo pomagao Džeksonu da utone u san“, zbog čega mu je isključivo bio prepisan.

Međutim, čulo se i da je Džekson ovaj lek "pio kao mleko“, čime je nagoveštena i potencijalna zavisnost. Majklovi prijatelji i poznanici, svedoci na saslušanju, složili su se da je bio dobar otac, koji je u svakom trenutku brinuo za svoje troje dece, trudeći se da im pruži normalan život.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>