Region

Svet

Romana Panić u vezi sa Aleksandrom Kobcem?!

Da iz novogodisnjeg dočeka i praznika uvek izađe neki novi estradni par, potvrđuju pevačica Romana Panić i kompozitor Aleksandar Kobac.

Romana Panić u vezi sa Aleksandrom Kobcem?!



"Jao, sad me i vi zovete zbog toga. Naravno da nije istina da smo u vezi. Sa Aleksandrom Kobcem radim album već pet meseci. Nekome to ne odgovara pa lansira te simaptične pričice. Album bi trebalo da se pojavi uskoro, ali to je sve što sad mogu da kažem" – kazala je pevačica.

I mada je bila dobre volje, nije bila previše raspoložena da priča o svom privatnom životu:
"Lepo sam se provela. Ove godine nisam nigde nastupala za doček. Bila sam u Beogradu… sa prijateljima. Kasnije smo svratili i u Hajat"
.
Podsećamo da je Romana proletos raskinula višegodišnju vezu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom. Ubrzo pošto je ta vest procurila u javnost, krenule su spekulacije da je Romana uplovila u novu vezu sa italijanskim biznismenom srpskog porekla. Sve što je pevačica tad imala da kaže o svojoj novoj romansi je bilo kratko:
"Veoma sam srećna i zadovoljna".

Zadovoljno zvuči i sada, a da li je za to zaslužan producent Kobi, kako je na facebooku potpisala fotografiju sa Kobcem, ili neko drugi, vreme će pokazati.

izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>