Region

Svet

Region

Južni vetar trinaesta epizoda: Povratnik u svet kriminala! (VIDEO)

Povratnik u svet kriminala! Serija "Južni vetar", trinaesta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 11. aprila od 20:15 časova! 

Južni vetar trinaesta epizoda: Povratnik u svet kriminala! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodu serije Južni vetar:

Sukob između Crnogoraca i Bugara prerasta u otvorenu ulični rat praćen ucenama, kidnapovanjima, žrtvama i eksplozijama. Car shvata koliko sve to nadilazi njegove mogućnosti i biva prinuđen da se, po prvi put od kada su skopili savez, ogluši o Stuparove smernice.

Car odlučuje da povuče svoju ekipu iz sukoba bandi, ne želi da stane ni na jednu od dve zavađene strane i tako svakoga ko mu je blizak izloži riziku da postane legitimna meta.

Do ovakve spoznaje dolazi i sam Maraš koji, nakon još jednog neuspelog pokušaja da promeni tok stvari u svome životu, definitivno prihvata činjenicu da od vlastite prošlosti i karaktera koji poseduje ne može pobeći...
 

Twitter rat zbog serije Južni vetar!: Mi nismo kolege, ti si diletant!

Serija Tajkun peta epizoda: Poslovna ponuda! (VIDEO)


 

Trinaesta epizoda:

Povratnik u svet kriminala Maraš preuzima inicijativu u rešavanju problema koje Careva ekipa trenutno ima u želji da pomogne Caru koji tuguje pogođen porodičnom tragedijom.

Nakon što je Stupar ispao iz priče Maraš shvata da njegova ekipa mora da preuzme na sebe rizik kako bi se izvukla iz trenutnih neprilika u koje je zapala, spasla svoje porodice od novih stradanja i obezbedila svoju dalju budućnost i poziciju u srpskom podzemlju.

Uprkos verbalnoj saglasnosti "viših instanci" Maraš i njegovi ljudi prepušteni su sami sebi i prinuđeni da krenu u akciju protiv Dimitra...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>