Parovi

Farma

Parovi: Aleksandra Krstić, bivša učesnica imala tešku saobraćajku!

Aleksandra Krstić, bivša učesnica dva "Hepijeva" rijalitija, "Parovi" i "Snajke", imala je sinoć tešku saobraćajnu nesereću u mestu Morfelden Walldorf, petnaest minta udaljenog Frankfurta.

Parovi: Aleksandra Krstić, bivša učesnica imala tešku saobraćajku! Screenshoot/InstagramO njoj danas bruje svi tamošnji portali koji su preneli da je dvadesetpetogodišnja devojka vozila sa 1,24 promila alkohola u krvi, bez vozačke dozvole.

- Bila sam sa drugom koji je jednog momenta otišao do pumpe da plati gorivo koje je sipao. Ne znam koji je đavo mene naterao da sednem na vozačevo mesto. Okrenula sam dva, tri kruga, a onda mi je drugarica koja je bila sa mnom rekla da ubrzam. Ubrzala sam, i samo se sećam da sam udarila u perionicu, a onda sam ostala bez svesti. Kada sam se probudila u hitnim kolima, videla sam da sam uništila perionicu, ali i auto. Ja sma iščašila ruku i imam blagi potres mozga - kaže Aleksandra ekskluzivno za Alo.rs.

Kako je rekla, šteta na kolima neće biti manja od 9.000 evra, dok će ona platiti kaznu i do 8.000 evra zbog toga što je vozila pijana bez vozačke dozvole.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>