Parovi

Farma

Ivan Marinković po treći put otac! Ovo je kruna ljubavi! (VIDEO)

Ivan Marinković i Jelena Ilić progovorili su u intervjuu za Hepi da su njihovi odnosi sada savršeni i da jednostavno uživaju u ljubavi posle završetka rijalitija "Parovi 7" koje su obeležili svojim sukobima, svađama, tučama ali i ljubavlju koja je opstala i postala još jača. A tu su i neke novosti... Ivan Marinković po treći put otac! Ovo je kruna ljubavi!

Ivan Marinković po treći put otac! Ovo je kruna ljubavi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Ivan Marinković  i Jelena su otkrili da ih zabaljvljaju razni napisi u novinama, u kojima piše svašta o njima, pa čak i da raskidaju, da Ivan odlazi u inostranstvo, i slične izmišljene informacije. Oni su demantovali ove vesti, a progovorili su i o temi koja ih veoma uzbuđuje, a to je Jelenina trudnoća:

"Ne znam ništa za sada. Nisam ni test odradila. Ali, imam neki lep osećaj. Ima i Ivan, pa onda sve čekamo, kao, još neki dan, pa, ako se bude utvrdilo to, saznaćete!"

Zatim je počeo da govori Ivan, koji je odmah rekao da je Jelena trudna:

"Dogovarali smo se dvadeset minuta pre ovoga, kao, šta ćeš da kažeš, i ja joj kažem, reci ljudima! Jelena je trudna, pa 'ajde, reći ću, devedeset pet posto. Drago mi je da se to desilo jer je to kruna naše ljubavi"

Ceo intervju Ivana Marinkovića i jelene Ilić pogledajte u nastavku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>