Region

Svet

Region

Južni vetar jedanaesta epizoda: Sukob suprotstavljenih bandi! (VIDEO)

Serija - "Južni vetar", jedanaesta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 29. marta od 20.20 časova! Sukob suprotstavljenih bandi!

Južni vetar jedanaesta epizoda: Sukob suprotstavljenih bandi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Trenutno primirje, koje je u realnosti samo izgovor za konkretnu pripremu za nastupajući rat bandi, svi učesnici u sukobu koriste za obavljanje drugih obaveza.

Dok Car priprema slavu a Vajo gosti svog inostranog poslovnog partnera Dimitar deo svoje vojske premešta u Beograd.

Maraš priznaje sebi da u poslovima koje je započeo ne može da uspe bez Careve pomoći pa odlučuje da pomoć i prihvati. Ali kada sazna sve pojedinosti koje sadrži Carev novi posao okreće mu leđa i povlači se.

Uprkos Stuparevim nastojanjima da celokupna dešavanja u kriminalnim krugovima drži pod kontrolom, prateći određene dokaze, ambiciozni inspektor Papa nasluti kakav se haotični rasplet tu može predviteti što dodatno iskomplikuje stvari...
 

Južni vetar: Miloš Timotijević otkriva da preteće poruke stižu čak i od dece!

 

Film - Nevidljivi čovek - preti da bude najstrašniji film u 2020. godini!

Serija Tajkun treća epizoda: Moć je nevidljiva! (VIDEO)


 

Jedanaesta epizoda:

Naizgled nebitni kafanski sukob između Crnogoraca i Bugara pretvara se u inicijalnu kapislu kojom, i definitivno, započinje sukob suprotstavljenih bandi.

Postaje jasno da su Car i Dimitar sve zabrinutiji pošto su dugo očekivanu pošiljku droge dopremili u Srbiju i započeli sa novim poslom uprkos drugačijim dogovorima sa Vajom.

Sa firmom koja propada, i učestalim naznakama da ga mnogi i dalje vezuju za Cara i njegove aktivnosti, Maraš se u strahu za budućnost svojih najbližih obraća Baći nadajući se da će od njega saznati sve pojedinosti i rizike vezane za nova dešavanja u kriminalnim krugovima...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>