Region

Svet

Marijan Rističević: Farma je najveća prevara

"'Farma' je prevara,” tvrdi i dalje drugoplasirani superfinalista Marjan Rističević, uprkos najavama koje stižu od producenata ovog rijalitija, da će protiv njega biti podneta tužba.

Marijan Rističević: Farma je najveća prevara



“Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam,” poručuje Marjan Rističević u intervju za “Novosti”. “Nije mi krivo što sam izgubio.

Bilo bi mi žao da sam pobedio na ovaj način. Ponašao sam se farmerski. Ustajao sam rano, hranio stoku, bio sam zabavan koliko sam mogao. Ne znam šta je od toga predstavljeno publici.Vraćali su me poslednjih nekoliko dana u krevet kako bi me prikazali kao spavalicu, terali ženu od 70 godina da mi donese kafu. Bio sam bez prekida 110 dana na farmi, dok je moj protivkandidat bio u prednosti jer je bio napolju. Drugi su smeli da pričaju o politici, a meni je to bilo najstrože zabranjeno".

"Opomenuli su me da ne smem da pričam ni o ekonomiji. Jednom sam objašnjavao Peji o uticaju Narodne banke na kurs deviza, a onda su došli iz produkcije i rekli da ne mogu da pričam o tome. Rekao sam im da to nije politika već ekonomija, ali poručili su mi da ni o tome ne smem da zborim. To je smešno. Zamislite da su pevačima zabranili da pevaju ili pričaju o svojoj profesiji,” ističe Marjan, čiji favoriti su bili Peja  i Bane.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>