Region

Svet

Kija Kockar: Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za sve!

Kaje se zbog razvoda od Slobe Radanovića!? Kija Kockar doživela nervni slom! Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za sve! Voditeljka Sanja Marinković je brže-bolje prekinula snimanje da bi se Kockareva smirila...

Kija Kockar: Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za sve! Screenshoot/Instagram



Rijaliti-zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana otvorila je dušu i priznala da ustvari ona nikada nije prebolela bivšeg muža Slobodana Radanovića uprkos suprotnim tvrdnjama koje je od razvoda iznosila javno, kao i da isključivo sada sebe krivi za razvod sa popularnim pevačem.

Naime, Kija se na snimanju emisije "Magazin in", koja je na programu večeras, rasplakala pred kamerama i šokirala izjavom koju voditeljka emisije Sanja Marinković, publika i drugi gosti nisu očekivali od nje posle svega što je prošla nakon što je Sloba javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga".

- Mi se nikada ne bi razveli da ja nisam inicirala razvod i podnela zahtev. Sloba posle svega nije hteo da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasemo naš brak - rekla je Kija i briznula u plač.

Voditeljka Sanja Marinković je brže-bolje prekinula snimanje da bi se Kockareva smirila, međutim, izvor Srpskog telegrafa sa lica mesta otkriva da je tek tada iz temperamentne bivše stjuardese krenula bujica emocija i počela je nekontrolisano da plače.

- Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i da izgladimo odnos. Do sada bismo i dete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu decu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smejali kada smo zamišljali našu decu, a sada će mu ih druga podariti - govorila je Kija, dok je Sanja pokušavala da je umiri kako bi nastavili da snimaju emisiju. Prisutni su bili u šoku kako je prethodno odlično raspoložena pevačica doživela nervni krah u toj meri da je pred nepoznatim ljudima počela da iznosi najdublju intimu.

Inače, na istom snimanju Kija je pre emotivnog ispada ispričala da je odskoro zaljubljena u jednog muškarca koji takođe gaji nežna osećanja prema njoj, ali nije priznala da su u vezi. Međutim, posle kuknjave za Slobom jasno je da novopečena pevačica u novim ljubavima traži beg od patnje i čežnje koju i dalje oseća za Radanovićem i da uporno mašta o budućnosti sa njim.

 

Zbog Slobe htela da se ubije

U oktobru prošle godine Kristina Kockar je usred noći upala u iznajmljeni stan Slobe Radanovića nakon što mu je poslala poruku da će doći. Pevač je mislio da blefira, ali ona je ipak došla pripita i alkoholom ohrabrena da mu pokaže emocije iako je znala da je već tada bio u vezi sa sadašnjom devojkom Jelenom. Kija je zahtevala od Slobe da i on njoj kaže da je voli, međutim, kako je jasno stavio do znanja da su mu izbledela osećanja prema njoj, ona je pala u očaj i pokušala sebi da naudi u dva navrata. Pevač nije mogao da savlada bivšu ženu, pa je morao da pozove policiju.

- Kada sam Kristini rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je, između ostalog, vidno potreseni Radanović u policiji neposredno nakon incidenta.

Marko: Sloba je Lunu gurnuo u kanalizaciju

Marko Miljković više ne krije da ne podnosi bivšeg dečka njegove devojke Lune Đogani, te ga je opet isprozivao u aktuelnom rijalitiju:

- Sloba Lunu nije dizao na tron, već ju je gurnuo u kanalizaciju. On je većinski krivac, sebe je uzdigao, a nju je upropastio.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>