Region

Svet

Šta lepotice sa estrade žele u 2011. godini

Tri "Grandove" zvezde Rada Manojlović, Jelena Kostov i Dajana Paunović, otkrile sz svoje želje za 2011. godinu.

Šta lepotice sa estrade žele u 2011. godini



Dajana Punović poželela je da u Novoj 2011. godini postane majka: "Godinu iza nas svakako ću pamtiti po udaji za čoveka koga volim i koji mi je ispunio sve devojačke želje. Cela godina mi je protekla uspešno, a kruna toga je odlična pesma i kumstvo sa Ildom Šaulić. U narednoj godini želim da se posvetim muzičkoj karijeri i da se ostvarim u ulozi majke"!

Jedna od najpopularnijih "Zvezda Granda" pevačica Rada MAnojlović, poželela je zdravlje i dobar album u Novoj Godini.

"Snimila sam uspešan duet sa Sašom Matićem i dobila nagradu za pevačicu godine. Moj rođeni brat Nenad je dobio sina, tako da sam postala tetka. U predstojećoj godini volela bih da ostvarim barem ovoliko uspeha kao i u ovoj, da snimim dobar album, a da mi na privatnom planu sve bude ovako lepo kao i do sada. Mislim da stvarno ne bi trebalo ništa više da tražim od Boga, osim zdravlja".

Dok je Jelena Kostov bila najskromnija i Novoj 2011. godini sebi poželela dečka.

"Iako mi se desilo mnogo toga ružnog u protekloj godini, neka to ostane iza mene. Želim da pamtim lepe stvari, pa će to svakako biti pesma „Ona ne zna za mene”, sa kojom sam odlično zarađivala na nastupima. U 2011. želim da snimim CD i da upoznam nekog dobrog dečka sa kojim ću imati stabilnu vezu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>