Region

Svet

Rada Manojlović duboko razočarana, ostavlja Momira?!

Rada Manojlović i Momir Gajić u ljubavnoj su vezi već skoro dve godine, međutim pevačica je poslednjih mesec dana loše raspoložena jer su sve ređe u kontaktu, zbog čega planira da stavi tačku na odnos sa košarkaškim trenerom.

Rada Manojlović duboko razočarana, ostavlja Momira?!


 
Prirodna i nasmejana Rada Manojlović uživa sa najbližima: Kod kuće je najlepše (Foto)
Kako pišu pojedini domaći mediji, Momir se, i kada se javi na telefon, pravda Radi da je na sastancima zbog čega ne može dugo da priča, pa je čak odbio i njen predlog da odu na zajednički odmor, što je pevačicu dotuklo.

 
Rada Manojlović: Ne bih se nikad preselila kod Momira!
"Rada je u depresiji jer je nekada sve funkcionisalo kako treba, čuli su se po nekoliko puta na dan, pričali preko "Skajpa", sve je bilo super. Non-stop su bili zajedno kada je pevačica bila na turneji u Americi i kada se vratila bila je veoma tužna, jer joj je bilo lepo s njim. U poslednjih mesec dana ne čuju se više redovno, prođu čak i dva dana da joj se Momir ne javi, a kada ga nazove, on je na sastancima, pravda se da ne može dugo da razgovara", ispričala je za "Alo!" pevačicina prijateljica i dodala da je kap koja je prelila čašu i navela Radu da razmišlja o raskidu bila to što je Gajić odbio da idu na zajednički odmor.

"Bio je dogovor da Rada uzme deset dana odmora i da zajedno odu na letovanje, ali joj je on pre nekoliko dana rekao da ide sa drugaricama jer on ne može zbog obaveza. To je bila kap koja je prelila čašu. Ozbiljno razmišlja o tome da stavi tačku na tu vezu. Baš tada, kada joj je saopštio da neće ići zajedno na odmor, ona mi je rekla: "Kada ga zovem, on je stalno na sastancima, ne može da nađe vremena da dođe u Srbiju. Čak ni na odmor ne idemo zajedno. Ne mogu više, nemam strpljenja, raskinuću". Mnogo se Rada trudi oko Momira, ali on to ne uzvraća ni na koji način", kaže Radina bliska prijateljica.

Podsetimo, Rada i Momir su krili ljubavnu vezu više od godinu dana, dok je ona još uvek bila u ljubavi sa Milanom Stankovićem. Nakon raskida sa pevačem, mediji su spekulisali da se Manojlovićeva viđa sa Gajićem, a kasnije su njih dvoje i potvrdili da su uplovili u ljubavnu romansu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Radmila Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>