Region

Svet

Baki: Pala je vatačina u kupatilu ali neću reći sa kim

Baki je posle izlaska sa Farme konačno naciji objasnio da nije imao seks u kući, ali da je došlo do francuskog poljupca sa jednom osobom čije ime neće nikad otkriti.

Baki: Pala je vatačina u kupatilu ali neću reći sa kim



"Glupo je da sada kažem ko je ta žena i šta je tačno bilo ali je bio francuski poljubac i krenulo je vatanje. Kamere to nisu zabeležile jer smo se uvukli u kupatilo ali smo posle pet minuta skapirali da ne radimo pravu stvar! To nije Vesna, a ni Kaća, već neka treća, sa kojom sada napolju nikako ne bih ponovio iskustvo iz kupatila! Morao sam makar to da uradim, jer pored onih krava i koza, svaka vam je lepa pa nisam birao" - rekao je Baki.

Baki se osvrnuo i na konflikte sa Banetom i kratkom romansom sa Katarinom: "Meni se ona stvarno svidela i imao bih seks sa njom na farmi da je ona to htela. Ne želim više u životu da je vidim. Ima glavu kao televizor i smešna mi je kao bioskop. A što se Baneta tiče, on dečko ima prethodno iskustvo iz rijalitija i ima program u glavi šta i kako treba da radi. Iskorišćava Kaću kako on misli da treba i to je to".

Kada je čuo da ga je njegov otac Isidor optužioda laže kako je imao teško detinjstvo, Baki je bio šokiran.

"On to rekao? Ne mogu da verujem… Budala! Šta on zna o meni i mom životu? Kako je meni bilo i kroz šta sam ja prošao, to samo ja znam! Možda je to rekao zato što se stidi i zato što mu je teško da to sebi prizna! Moje srce me ne vuče ka njemu i nemam potrebu da ga obiđem ponekad kao i on mene" – rekao je Baki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>