Region

Svet

Survivor: Toni Zen prvi finalista

Reality show Survivor polako ulazi u završnicu. Nagrada sve bliža, a zadaci sve teži i teži. Atmosfera je uzavrela, a takmičari sve napetiji jer od sada svaka igra predstavlja borbu za finale.

Survivor: Toni Zen prvi finalista



Prvi finalni zadatak nije bio ni malo lak. Učesnici treba da se drže na stubu visokom pet metara, a onaj ko najduže izdrži, ide direktno u finale. Situaciju dodatno otežava visoka temperatura i sunce.

Posle 50. munuta pobeđuje Toni i postaje prvi finalista. On je umesto stuba zamišljao svoju devojku, pa nije hteo da pusti, a pored sebe u finalu, reper bi voleo da vidi Katarinu i Marka.



Marko misli da je otvaranje karata na poslednjem plemenskom savetu dovelo do toga da prljavština ispliva na površinu. On izražava duboko poštovanje ženama bivšeg Bahandija. Ne samo da nisu okrenule leđa njemu i Toniju, već su primile i trećeg jakog muškarca u svoje redove, i ponosno izjavljuje: -"Svi ste vi moji Džedaji"!

Posle naporne borbe, pleme Putong je dobilo možda do sada najznačajniju nagradu - video poruke od svojih najmilijih.



Andrej kroz suze gleda svoju dragu, dok se Goca bukvalno guši od plača kada na ekranu ugleda ćerku, supruga i tatu, koji joj poručuje: -"Bolje dobar poraz, nego pobeda koje bi se stidela"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>