Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 29. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Bik je danas jako vredan, Rak ishitren, Lava i dalje intrigira osoba iz prošlosti... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 29. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Iako ćete biti sposobni da se samostalno izborite za sebe, u velikoj meri oslanjaćete se na sve osobe koje su vam bliske. Na neki način, želećete poseban tretman.

LJUBAV
Slobodni će se u nedostatku dešavanja na emotivnom planu okrenuti porodici i prijateljima. Zauzetima će partner ugađati u svemu, pa i na sopstvenu štetu.

POSAO
U saradnji sa kolegama ispunićete niz obaveza. Ipak, činiće se kao da nemate jasan stav po nekim važnim pitanjima. Moguće je da vam neko uputi konstruktivnu kritiku.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete biti veoma vredni i radni. Držaćete pod kontrolom svaki aspekt svog života i izboriti se sa nizom obaveza koje su vas opterećivale u prethodnim danima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru ćete posvetiti pažnje taman onoliko koliko je potrebno da biste održali mir u vašem emotivnom odnosu. Slobodne danas ljubav neće zanimati.

POSAO
Koncentracija će vam biti na visokom nivou, što će vam pomoći da u poslu budete efikasni. Možete se nadati pozitivnom razvoju događaja na tom planu.

ZDRAVLJE
Možete imati gorušicu.
 

Horoskop - nepogrešivo: Lav zavodnik, Bik senzualan, Vodolija istraživač...



Blizanci 22.5.- 21.6.

Tokom celog dana pratiće vas lepo raspoloženje. Nećete mnogo razmišljati o tekućim problemima. Nastojaćete da ugodite sebi i osobama koje volite.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni prijaće vam što ćete se danas na neki način nalaziti u centru pažnje. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

POSAO
Primenićete nešto slobodniji, a svakako kreativniji pristup u rešavanju svojih poslovnih zadataka. Sa druge strane, povedite računa o svojim troškovima.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete ishitreni, napeti i osetljivi. Povedite računa da nekim svojim postupkom ne izazovete bespotreban sukob sa bliskim osobama.

LJUBAV
Ako ste u vezi voljenoj osobi će biti teško da izađe sa vama na kraj. Bićete vrlo zahtevni. Slobodni će se interesovati za nekog ko je zauzet, ali će se zadovoljiti i sa platonskom ljubavlju.

POSAO
U zadnji čas ćete se uspešno izboriti sa jednim zahtevnim poslovnim zadatkom. Ipak, iz nekog razloga nećete biti potpuno zadovoljni svojim današnjim učinkom.

ZDRAVLJE
Moguće su stomačne tegobe u prvom delu dana.


Lav 23.7.- 22.8.

Današnji dan će vam proleteti. Ipak, nekako ćete stići da obavite sve što ste planirali, a da vam pritom ostane dovoljno slobodnog vremena u kojem ćete uživati.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni moguć je slučajan susret sa jednom osobom iz prošlosti koja vas i dalje intrigira. Oni koji su u vezi provešće dinamično popodne u društvu partnera.

POSAO
Vaše pregovaračke sposobnosti doći će do punog izražaja. Postići ćete važne dogovore i uz podršku saradnika napraviti dobru strategiju za jedan novi projekat.

ZDRAVLJE
Pazite se u saobraćaju.


Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan teći će vam dosta sporo, međutim takav ritam je upravo ono što će vam najviše prijati. Naći ćete vremena za sebe, svoje želje i potrebe.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni moguće je da puno razmišljate, a ništa ne činite kako biste se zbližili sa osobom koja vam se dopada. Zauzeti će provesti lep dan u društvu partnera.

POSAO
Biće vam teško da se pokrenete. Ne očekujte da ćete danas biti naročito efikasni na poslu. Sa druge strane, na finansijskom planu moguća su prijatna iznenađenja.

ZDRAVLJE
Izbegavajte slatkiše.
 

Horoskop u doba Vage: Bik ljubomora, Blizanac nesanica, Riba tajna veza...






Vaga 23.9. - 22.10.

Možete se bez ikakvog razloga osećati napeto i iziritirano. Objektivnost vam danas neće biti jača strana, tako da pokretanje važnih pitanja ostavite za neki drugi dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi tražićete od voljene osobe da vam se više posveti. Slobodnima će se činiti da su u prošlosti napravili puno pogrešnih procena na emotivnom planu.

POSAO
Nećete baš najbolje uspeti da verbalizujete svoje stavove u poslu. Mogući su iznenadni, ali kratkotrajni nesporazumi sa kolegama.

ZDRAVLJE
Čuvajte se fizičkih povreda.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti usporeni i pasivni, verovatno i duboko zamišljeni nad nekim pitanjima koja pripadaju duhovnoj sferi vašeg života. Probudiće vam se mašta.

LJUBAV
Ako ste slobodni privlači vas ideja o jednoj zabranjenoj ljubavi. Zauzeti će biti pomalo nepristupačni u kontaktu sa partnerom. U večernjim satima situacija će se promeniti na bolje.

POSAO
Ukoliko ste u mogućnosti, oslonite se na one koji su u poslu iskusniji od vas. Pratiće vas određena doza nesigurnosti, posebno kada se radi o novcu.

ZDRAVLJE
Obezbedite sebi dovoljno sati sna.


Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom današnjeg dana mnogo toga privlačiće vaše interesovanje. Vaš um biće živahan i radoznao, kao i sposoban da pruži odgovor i na najkompleksnija pitanja.

LJUBAV
Ako ste slobodni uživaćete u društvu prijatelja. Ljubav vam neće nedostajati. Oni koji su u vezi odlučiće da veče provedu dinamično, sa partnerom, ili bez njega.

POSAO
Vaše ideje biće dosta dobro prihvaćene. Iskoristite ovaj dan da u saradnji sa kolegama na kreativan način unapredite projekat na kojem radite.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete nestrpljivi da sprovedete neke važne planove u delo. Ipak, nemojte žuriti. Sve sagledajte iz jedne šire perspektive pre nego što krenete u akciju.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi danas ćete teško naći vremena za voljenu osobu. Slobodni će delovati dosta dominantno u kontaktu sa suprotnim polom, možda i previše.

POSAO
Projekat na kojem radite pretrpeće određene promene. U početku nećete biti naročito zadovoljni zbog toga, međutim, ubrzo ćete shvatiti da je tako najbolje.

ZDRAVLJE
Moguća je kostobolja.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti vrlo fleksibilni i tolerantni s kim god, ili s čim god da dođete u susret. Sve će vam delovati nekako jednostavno i lako rešivo.

LJUBAV
Oni koji su u vezi vodiće duge i prijatne razgovore sa voljenom osobom. Slobodni će tražiti inspiraciju u mnogo čemu, a pre svega u kontaktu sa neobičnim ljudima.

POSAO
Rutinski poslovi biće vam isuviše dosadni, međutim, one koji od vas budu zahtevali da se mentalno napregnete obavljaćete sa uživanjem.

ZDRAVLJE
Moguća je upala mišića.


Ribe 20.2.- 20.3.

Moguće je da ćete donekle ostavljati utisak nepristupačne, čak arogantne osobe, međutim, neće vas puno interesovati šta okolina misli o vama.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete biti toliko raspoloženi za razgovor, koliko za fizički kontakt sa voljenom osobom. Slobodni će znati kako da skrenu pažnju na sebe.

POSAO
Bićete vrlo ambiciozni i uporni da sprovedete svoje poslovne planove u delo. Na finansijskom planu doći će do pozitivnog razvoja događaja.

ZDRAVLJE
Izbegavajte prezačinjenu hranu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>