Region

Svet

Survivor: Crvi, žablje oči, bubašvabe i pileći fetusi (Video)

Posle 28 dana "Survivora" došao je trenutak za najsuroviju igru do sada. Poruka koju su takmičari dobili glasila je: "Muka mi je od svega". Ulog je bio poslednji dupli ili crni glas, a do njega je trebalo doći uz dosta sreće i sa jakim želucem.

Survivor: Crvi, žablje oči, bubašvabe i pileći fetusi (Video)



Takmičari su morali da jedu razne stvari, poput ribljih očiju, sirovih lignji, pileći fetus, a kao specijalitet su bile špagete sa bubašvabama i živim crvima!

U ovoj igri žene su se pokazale kao pravi heroji i dokazale da im je mesto tamo pošto su muškarci odbili da jedu specijalitete sa Filipina. Andrej je odbio da pojede svinjsku mast, Toni nije mogao ni da proba sveže lignje. Devojke su bile mnogo hrabrije, Goca je pojela pileći fetus, Bojana bubasvabe, Aleksandra riblje oči, ali kada je došao trenutak finalne borbe između Aleksandre i Bojane na red je došao filipinski specijalitet - špagete sa bubašvabama i živim crvima.

Bojana je odmah odustala, dok je Aleksandra skupila hrabrost da proba specijalitet, ali uprkos njenom trudu na  kraju je sve povratila i odustala, nagrađena je velikim aplauzom od strane plemena, a na večerašnjem plemenskom savtu niko od njih neće imati pravo duplog ili crnog glasa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>