Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas nećete biti naročito energični, ali ćete se angažovati taman koliko je potrebno da biste izvršile sve obaveze. U večernjim satima ćete se opuštati u kućnoj varijanti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete u romantičnom raspoloženju, pa vas očekuje harmonija i sklad u emotivnom odnosu. Slobodni se mogu zaljubiti u nekog s kim se zasad samo druže.


Bik 21.4.-21.5.

Iako ćete biti sposobni da samostalno izađete na kraj sa današnjim izazovima, značiće vam pomoć koju ćete dobiti od nekog sa strane.

LJUBAV
Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.
 

Ovi znakovi privlačiće novac ove jeseni, predviđa horoskop!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.

LJUBAV
Ako ste u vezi, moguće je da ćete u ovom trenutku od voljene osobe zahtevati više nego što je ona sada sposobna da vam pruži. Slobodnima će prijati samoća.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete biti pričljivi, lepo raspoloženi i imaćete sjajan smisao za humor. Na okolinu ćete ostaviti jako dobar utisak.

LJUBAV
Slobodni će biti u iskušenju da se upuste u uzbudljivu, ali kratkotrajnu romansu. Ako ste u vezi, odlično ćete se slagati sa partnerom.


Lav 23.7.- 22.8.

Preuzećete više obaveza na sebe, ali to vam neće predstavljati problem, naprotiv. I ljudima iz svog okruženja ćete želeti da pomognete.

LJUBAV
Slobodnima će se jedna osoba suptilno udvarati, ali oni toga verovatno ni neće biti svesni. Zauzeti će se postarati da svom partneru udovolje u svemu.
 

Stvari koje je izluđuju! Horoskop kaže da Devica ne podnosi površnost!



Devica 23.8. - 22.9.

Bićete zaboravni i pomalo usporeni. Prijaće vam mir i tišina, ali ćete zbog obaveza to sebi moći samo delimično da priuštite.

LJUBAV
Vaš odnos sa partnerom obilovaće nežnošću i toplinom. Ako ste slobodni, verovatno će vas mrzeti da se preterano trudite kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete vrlo entuzijastični i svojom pozitivnom energijom privlačićete dobre stvari. Pred vama je jedan lep i uspešan dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi, stavićete do znanja svom partneru koliko vam je stalo do njega. Slobodni će svojoj okolini delovati vrlo privlačno, pa će moći da osvoje koga požele.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Trudićete se da održite harmonične odnose sa svima, a naročito sa onim osoboma od kojih na neki način zavisite.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, znaće kako da začine odnos sa voljenom osobom i učine ga uzbudljivijim. Slobodni će biti vrlo izbirljivi u izboru potencijalnog partnera.
 

Nedeljni horoskop: Ovan faza iskrenosti, Lav zahlađenje odnosa...


Strelac 21.11.- 21.12.

Verovatno ćete veći deo dana biti okupirani nekim praktičnim stvarima, međutim, organizovaćete se tako da vam ostane dovoljno vremena za opuštanje i razonodu.

LJUBAV
Slobodni će biti raspoloženi za izlazak u grad, dok će zauzeti partneru predložiti zajednički odlazak u pozorište, ili bioskop.


Jarac 22.12.- 19.1.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.

LJUBAV
Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Verovatno će vam prijati da veći deo dana provedete u kući, ali pošto nećete želeti da budete sami, rado ćete pozvati prijatelje u goste.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo zadovoljni trenutnom situacijom na emotivnom planu. Bilo da ste slobodni, ili ne, možete slučajno sresti staru simpatiju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti prilično osetljivi, a možda i nesigurni iz nekog razloga zbog čega će vam komunikacija sa ljudima u okruženju teći otežano.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, a imate simpatiju, nespretno ćete joj pokazivati svoju naklonost. Oni koji su u vezi steći će utisak da je njihov partner nedovoljno zainteresovan za njih.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>