Region

Svet

Marina Tucaković i Marijana Petrović pišu priručkik za udavače!

Nakon zdravstvenih problema које је uspešno prebrodila, autorka stihova najvećeg broja hitova u celom regionu Marina Tucaković vraća se poslu. Ona i Marijana Petrović pišu priručkik za udavače!

Marina Tucaković i Marijana Petrović pišu priručkik za udavače! Promo



Marina Tucaković zajedno sa svojom kumom Marijanom Petrović, damom vulkanske energije i ekspertom za program uživo i televizijskom rediteljkom, priprema knjigu koju narednih meseci planuraju da objave. 

U novom broju magazina „Bazar“, Marijana otkriva da su ona i njena kuma Marina već napisale znatan deo knjige koja će biti svojevrsni priručnik za udavače. 

„Prošle godine bile smo zajedno na Paliću i tamo smo započele da radimo na Kuvaru za udavače. Neće to biti klasičan kuvar, više priručnik sa savetima. Veći deo već smo završile. Ja sam pripremila recepte, a Marina će sve upotpuniti stihovima.  Ona je veliki borac, sada se oporavila i nije više u kolicima. Počela je da radi, pa verujem da ćemo i naš Kuvar za udavače uskoro završiti”- rekla je u intervjuu za novi broj Bazara rediteljka „Žikine šarenice“ Marijana Petrović. 
 

Napraviće pauzu u karijeri! Jelena Karleuša ima zdravstveni problem!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Bazar

Povezane vesti:


>