Region

Svet

Napraviće pauzu u karijeri! Jelena Karleuša ima zdravstveni problem!

Napraviće pauzu u karijeri! Jelena Karleuša ima zdravstveni problem, zbog kog ne sme da podiže ništa teško, pa čak ni kese iz prodavnice!

Napraviće pauzu u karijeri! Jelena Karleuša ima zdravstveni problem! Screenshoot/InstagramNije isključeno da Jelena Karleuša napravi i pauzu u karijeri kako bi se posvetila svom zdravlju- otkriva Jelenin prijatelj. 

Otkako su joj lekari dijagnostikovali problem sa vratnim pršljenovima, Jelena Karleuša ne sme da podiže ništa teško, čak ni kese iz prodavnice.

"Jelena već mesecima ima jake glavobolje, s kojima se najpre sama borila analgeticima, a kada je konačno otišla kod lekara, rendgenski snimak pokazao je istrošenu hrskavicu između dva vratna pršljena, zbog čega joj je hitno neophodno lečenje. Nije isključeno da JK napravi i pauzu u poslu kako bi se posvetila svom zdravlju" - kaže izvod za Svet i dodaje:

"Ona ne sme da podiže teške stvari, a lekari inače savetuju da se u ovakvim slučajevima ne diže ništa teže od tri kilograma. Jelena se njihovog saveta za sad pridržava, pa ne odlazi ni u teretanu u kojoj je svojevremeno vežbala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>