Lepota

Ljubav

Suvo četkanje kože i nestanak celulita!

Žene često pokušavaju raznim kremama, losionima i gelovima da uklone celulit sa svog tela, a sada se pojavilo nešto novo zbog čega su žene veoma srećne. U pitanju je suvo četkanje kože koje kažu garantuje nestanak celulita.

Suvo četkanje kože i nestanak celulita! Svet Plus



Četka za kožu je postala hit u svetu i koristi se u okviru ayurveda medicine i kozmetologije. U Francuskoj su prvo počeli da je koriste u SPA centrima. 

Ovo četkanje kože se sprovodi bez vode, podstiče vašu cirkulaciju, a ujedno je i piling. En Mari Kilmi SPA terapeutkinja i edukator iz Njujorka kaže:

"Četkanje kože bez vode je povezano sa procesom detoksikacije jer pomaže u stimulaciji procesa limfne drenaže."

Tvrde da suvo četkanje kože daje mnogo bolje rezultate od svih ostalih preparata koji su često i preskupi, pa samim tim  nisu svima dostupni. 

Četkanje treba da se obavlja pre ili posle tuširanja po butinama, nogama, čak i rukama nekoliko puta nedeljno. Suvo četkanje podstiče cirkulaciju, zateže noge, poboljšava teksturu vaše kože i smanjuje celulit.

Četka treba da bude čvrsta i od prirodne dlake, a četkanje tela traje oko tri minuta i nikako ne pritiskajte toliko da vas boli. Pokret uvek treba da bude na gore, u pravcu srca, kao i kod masaže. Takođe treba da budu brzi i kratki ili kružni, dok koža ne postane blago crvena. Počnite od kolena, pa krenite prema unutrašnjem delu butina i listovima. Zadnjicu četkajte od sredine ka kukovima.

Telo nakon četkanje negujte svojim uobičajnim losionima, uljima, kremama...
 

Vaš partner mora biti vaš najbolji prijatelj! Devet tema o kojima treba razgovarati!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>