Svet

Region

Nevine laži - druga sezona! Šta se krije iza fasade savršenog života! (VIDEO)

Šta se krije iza fasade savršenog života! Koliko god nam sa strane nečiji život delovao kao suburbijska bajka, iza savršene ograde, ošišane trave u dvorištu, očešljane dece kriju se nasilni muževi, bivši muževi koji imaju nove devojke, nesrećni brakovi, deca koja roditeljima zagorčavaju život i žene koje su svesne da ako se na prvi dan škole ne pojave na vreme u lepom odelu i sa isfeniranom kosom, ceo prokleti grad će ih ogovarati. Nevine laži - druga sezona!

Nevine laži - druga sezona! Šta se krije iza fasade savršenog života! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Selest (Nikol Kidman), Medlin (Riz Viterspun), Džejn (Šajlin Vudli), Renata (Lora Dern), Boni (Zoe Kravic) nisu obične žene, one su čuvena petorka iz gradića Monterej koja je poslednji put videla Perija Vajta (Aleksandar Skarsgard) živog. Nisu odgovorne za njegovu smrt, ali nasilni Selestin suprug u fizičkom obračunu sa ženama koje su prokljuvile da psihički i fizičku uništava svoju suprugu i da je silovao Džejn, pao je sa stepenica na gradilište i izgubio život nakon što je Boni uzvratila istom merom kojom je udarao njene saborkinje.



Priča dobija novi obrt, novi smisao za crni humor, dozu drame, ali i Meril Strip u ulozi Meri Luiz, svekrve Selest i majke pokojnog Perija. Zapravo to je pravo ime oskarovke koje su joj dali roditelji Meri Vilkinson i Hari Vilijams Strip 22. juna 1949. godine. Nasmejana i vidno proračunata gospođa došla je sa namerom da sazna šta se dogodilo. Kao i u svakoj priči o zloj svekrvi, genijalna glumica je oživela ženu koje se plašiš dok ti se srdačno smeška u lice.
 

Serija Mrtav za mene - Dead to Me: Bukvalno ćete je gutati! (VIDEO)

The handmaids tale - Sluškinjina priča sezona 3! Bunt, moć, revolucija! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Deda Milorad

Povezane vesti:


>