Region

Svet

Isidor Đogani: Moj sin uzima 100.000 evra

Baki Đogani jedan je od finalista trećeg po redu serijala “Farma”. Samim tim što ga je postavila za gazdu, njegova koleginica i dugogodišnja prijateljica Natalija “Trik FX” poslala je densera direktno u finale i borbu za glavnu nagradu od 100.000 evra.  Porodica i prijatelji tvrde da nije tačno da je bio kriminalac i težak prestupnik.

Isidor Đogani: Moj sin uzima 100.000 evra



"Mi smo se razveli kada je bio mali. Baki je bio najbliži sa svojom bakom, koja je Đoletova i Gagijeva majka. Ona je umrla mesec dana pre nego što je počela „Farma“. Mnogo ju je voleo i teško mu je pala njena smrt" - rekao je Isidor Đogani.

Porodica slavnog densera maksimalno podržava Andriju u borbi za pobedu na farmi. Kako kažu, on je ponudu za učešće na farmi prihvatio jer je muzički mrtav već 15 godina. Nedavno je izašao njegov novi CD, pa je morao na neki način ponovo da dospe u medije.

"Farmu gledamo kad god stignemo i smatram da će Bakiju ovo učešće pomoći u daljoj karijeri. Pokazao se u pravom svetlu i mi ga maksimalno podržavamo u svemu, a nadamo se da će pobediti. On je jedan od retkih takmičara koji stvarno zaslužuje pobedu" – objašnjava Bakijev otac Isidor.

Bakijeva jedanaestogodišnja ćerkica Anđela 26. decembra će nastupiti na dečjem muzičkom festivalu “Čarolija”. Veoma je muzikalna i talentovana, na tatu. Učešće u finalu festivala posvetila je mami, tati i sebi. „Farmu“ gleda kad stigne, zbog obaveza u školi, i mnogo bi volela da tata pobedi, a šta će joj kupiti, kako kaže, njihova je mala tajna. Njen tata najbolje zna šta će usrećiti njegovu princezu.

Anđelina mama Ivana, s kojom je Baki bio u braku, takođe je zadovoljna njegovim učešćem:

"Baki je pre svega dobar čovek. Veoma je pozitivna i dobra osoba" - kaže Ivana i dodaje:

"To što je malo brzoplet ponekad, može se pripisati tome što je u zatvorenom prostoru s ljudima koje ne poznaje, pa ga možda neko nekad iznervira. Kada mi je rekao da planira da uđe na farmu, maksimalno sam ga podržala jer sam znala da će to biti dobro za njega. Volela bih da pobedi i čestitaću mu od sveg srca. Mislim da je, posle svega što mu se u životu dešavalo, zaslužio da uspe u onome što je naumio. Kada bude finalno veče, dovešću Anđelu u studio “Pinka” da bodri tatu, navijaćemo zajedno svim srcem".

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>