TV Show

Parovi

Zadruga: Voditelj zbog pretnji završio u policiji! Aleksandrini fanovi su preterali!

Među gledaocima rijaliti programa "Zadruga 2" ima i ostrašćenih fanova koji previše ozbiljno shvataju neka dešavanja na imanju. Voditelj zbog pretnji završio u policiji! Aleksandrini fanovi su preterali!

Zadruga: Voditelj zbog pretnji završio u policiji! Aleksandrini fanovi su preterali! Screenshoot/InstagramVoditelj "Premijera Vikend Specijala" našao se u bezizlaznoj situaciji, te je morao da se obrati državnim organima. On je, prema pisanju Sveta, podneo tužbu protiv pojedinih obožavalaca Aleksandre Subotić. 

Sve je počelo kada je, pre Aleksandrinog ponovonog ulaska u rijaliti, pokušao da uradi intervju sa njom, ali je ona to odbila zbog tadašnje situacije vezane za Davida Dragojevića i Anu Korać.

Mnogi su njen bes prema bivšem emotivnom partneru i njegovoj novoj izabranici pomešali sa animozitetu koji su mislili da oseća prema Nestoroviću, te su ga zatrpali pretnjama na društvenim mrežama. Kako telefon nije prestajao da mu zvoni, on je podneo prijavu, a policija trenutno traga za onima koji stoje iza svega ovoga.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>