TV Show

Parovi

Oglasila se Aleksandra Subotić nakon raskida Davida i Ane Korać!

Oglasila se Aleksandra Subotić nakon raskida Davida i Ane Korać! Ona je nedugo nakon raskida sa Dragojevićem, ona je uplovila u emotivnu vezu sa izvesnim Pecom, a par je svoju ljubav krunisao rođenjem sina Jovana u oktobru prošle godine.

Oglasila se Aleksandra Subotić nakon raskida Davida i Ane Korać! Screenshoot/Instagram





Raskid Ane Korać i Davida Dragojevića podigao je veliku medijsku prašinu.

Podsetimo, par je otpočeo vezu na imanju u Šimanovcima i to dok je David još uvek bio u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Subotić, te su upravo zbog toga mnogi jedva dočekali da se rijaliti zvezda oglasi ovim povodom.



Međutim, Aleksandra Subotić nije bila voljna da priča na ovu temu sa pripadnicima sedme sile.

"Ma, ne zanimaju me to dvoje i to da li su u vezi ili ne. To je sve iza mene. Nedavno sam se porodila i sada vodim jedan miran život daleko od rijalitija", istakla je Subotićeva.


Podsetimo, nedugo nakon raskida sa Dragojevićem, ona je uplovila u emotivnu vezu sa izvesnim Pecom, a par je svoju ljubav krunisao rođenjem sina Jovana u oktobru prošle godine.






"Koliko ja znam, oni su bili 24 časa zajedno u Beogradu i uvek je bilo sve okej. Nisu imali neke svađe. Zašto je došlo do raskida ne znam jer još nisam uspela da sednem sa Davidom i da popričam. Ne mislim da je neka prevara u pitanju, ali ne znam razlog raskida. Čula sam svašta na društvenim mrežama, ali ne bih ništa da komentarišem dok ne popričam sa Davidom i ne saznam šta se ustvari desilo, ako uopšte želi da mi kaže. Mi imamo dobar odnos i verovatno će mi reći. Moguće je da se ljubav ugasila, ne verujem da je bilo mesta za neke prevare jer su bili non-stop zajedno. Možda su se zasitili i možda je ljubav utihnula između njih", rekla je Davidova majka za "Srbiju Danas".







Povodom raskida se oglasio i Lazar Jeremić, koji je jedan od Davidovih najboljih drugara. On je poručio da nije istina sve o čemu se šuška u javnosti, ali da želi da ispoštuje želju svog drugara i ne komentariše previše ovaj raskid. Otkrio nam je da Davidu nije lako i da pati zbog rastanka sa Anom.


Kako komentarišeš raskid Ane i Davida?

- Ne mogu ništa da kažem. Sa Davidom sam po ceo dan i sve što mogu da kažem je da mu nije lako. Sve znam, ali ne smem ništa da ti otkrivam. Veruj mi da nisu pravi razlozi sve što se piše i priča.



Da li je istina to što se pisalo o njenom odnosu sa Stefanom Karićem?

- To me ne interesuje. Šta je bilo tamo, to samo Ana može da zna.







Zajedno ste proslavljali tvoj rođendan i da je tu bilo neko žensko društvo... Da li je David već "bacio oko" na neku tvoju drugaricu?

- Iz ženskog društva bila su tu samo Eleonora, koja je zauzeta, i moja devojka. Ostalo su sve bili parovi i muškarci. David je došao samo na 10-15 minuta i otišao.



Ti odlično poznaješ Davida, kako ti se čini da se on nosi sa raskidom? Da li je dobro?

- Naravno da nije, ko može biti dobro kad pukne nešto što je trajalo dve godine i kome si dao sve i za koga si bio tu i posvetio mu ceo svoj život. Na svaki mogući način si nešto pružio, odakle, šta i kako se ne dovodi u pitanje.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>