TV Show

Parovi

Aleksandra Subotić progovorila o pomirenju sa Pecom!

Aleksandra Subotić progovorila o pomirenju sa Pecom! Kaže da nije taj tip koji sve zaboravi za jedan dan... Bivša rijaliti učesnica iskreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

Aleksandra Subotić progovorila o pomirenju sa Pecom! Screenshoot/Instagram





Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić našla se u centru skandala kada je pre nekoliko dana objavila raskid sa svojim izabranikom, biznismenom Predragom Raspopovićem Pecom, a ubrzo je objavila i pomirenje.



Sada su je pratioci na Instagramu pitali da li je sve u redu između nje i oca njenog deteta, a ona je dala iskren odgovor:

- Jesmo, pomirili smo se. Objasnila sam sve lepo. A da li je sve u redu? Jeste. Hvala Bogu, sve je ponovo u najboljem redu, lično sam i dalje malo pod stresom zbog svega što se desilo, jer nisam taj tip koji sve zaboravi za jedan dan, ali proći će me polako. Njegov pogrešan potez i moja pogrešna reakcija - retko ko može da bude pametan u ljubavi - napisala je Aleksandra Subotić.







Podsetimo, Subotićeva je pre nekoliko dana objavila na svom Instagramu da više nije sa Predragom Raspopovićem Pecom, ali je objavu ubrzo uklonila sa profila.







- Od noćas više nisam u vezi s ocem svog deteta, on zna šta je uradio i kako je postupio. Nadam se da je sada zadovoljan, kako on, tako i ko već sve treba - navela je Subotićeva.







Njene pratioce zbunilo je to što je ovo "saopštenje" uklonila sa profila, pa se pitaju da li je sve bio trenutak besa ili zaista više nisu zajedno.






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>