Region

Svet

Suprug Dragane Mirković nateran da se slika sa Pamelom i Kejt Mos!

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić postali su bliski prijatelji sa holivudskim glumcem Žan Klod Van Damom i njegovom porodicom, a folk zvezda sada je  podelila anegdotu vezanu za njihovo druženje. Pored toga njen suprug je bio nateran da se slika sa Pamelom i Kejt Mos!

Suprug Dragane Mirković nateran da se slika sa Pamelom i Kejt Mos! Screenshoot/Instagram



Dragana Mirković je ispričala za Telegraf:

"Trudila sam se da ne znaju čime se bavim, nekako mi je neprijatno da pričam na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga poreklom iz Bugarske. Kad je ona mene videla, bilo je "Kakav Van Dam...Dragana!". On se čovek zbunio, a onda je ona njemu ispričala... Sada je Van Dam taj koji širi priču o meni, a sada cu ga citirati: "Samo da vam kažem, ona je najveća Balkansaka zvezda" i kad krenu haos, ludilo..."

Pevačicin suprug Toni Bijelić nedavno se fotografisao sa holivudskim cicama Kejt Mos i Pamelom Anderson, a za to je "kriva" njegova supruga:

"Ja sam ga naterala na to! (smeh) Kad sam videla Kejt Mos i Pemelu, koje izgledaju kao milion dolara, kažem mu: "Toni, molim te da te slikaš sa njima. Vidi kako dobro izgledaju!". On je jedva pristao i tačno se vidi onaj osmeh "Morao sam!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>