Region

Svet

Sara Jovanović: Pazite koga birate i nemojte se tešiti da će neke stvari same proći!

Pevačica je dugo imala problem sa samopouzdanjem. Sara Jovanović podelila je sa svima šta joj se dogodilo sa bivšim dečkom. Devojke pazite koga birate i nemojte se tešiti da će neke stvari same proći! 

Sara Jovanović: Pazite koga birate i nemojte se tešiti da će neke stvari same proći! Screenshoot/Instagram



Sara Jovanović  je u jednom trenutku odlučila da ošiša kosu skroz na kratko, u čemu je tadašnji dečko nije podržavao, pa je prošla kroz pravi "haos". Ona je tada izgubila samopouzdanje, a sada je u emisiji "Magazin IN" dala savet svim devojkama:

 
"Ja sam imala jedno grozno iskustvo, kada sam imala kratku kosu. Prvi put sam doživela... Imala sam muškarca koji nema samopouzdanje i to je jako uticalo na mene. Govorio je neke potresne i strašne stvari zbog te moje odluke da se ošišam na kratko, a to je bila moja dugogodišnja želja. U meni je proradio inat "Ja da menjam frizuru zbog tebe". Meni je drugarica, koju nisam dugo videla, kad smo se srele, rekla da blistam, ja kažem "Hvala", a u sebi se mislim "Da li sam ja stvarno lepa?". I tad sam se probudila. Devojke, pazite koga birate i nemojte da se tešite da će neke stvari same proći."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>