Zadruga

Parovi

Ovo sigurno ne očekuju! Gastoz večeras ulazi u rijaliti Zadruga 2!

U "Zadruzi 2" nastala je opšta pometnja kada je Luna Đogani pred širim auditorijumom otkrila tajnu koju je dugo skrivala i negirala u javnosti. Iako je poznato da je u prethodnoj sezoni uplovila u ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a koja se neslavno završila, Đoganijeva je daleko od očiju javnosti utehu pronašla u Nenadu Marinkovću - Gastozu, koga je predstavljala kao svog najboljeg prijatelja. Ovo sigurno ne očekuju! Gastoz večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 2"! 

Ovo sigurno ne očekuju! Gastoz večeras ulazi u rijaliti Zadruga 2! Screenshoot/InstagramLuna Đogani je pre nekoliko večeri nakon višemesečne veze sa Markom Miljkovićem koju je ostvarila pred kamerama obelodanila i aferu koju je imala sa Gastozom, pa je priznala da nikada nisu bili emotivno povezani osim strasti koja je bila prisutna u velikoj meri.

Blogerka je tvrdila da će sa njim zauvek prekinuti prijateljstvo zbog svog dečka kome je vidno zasmetalo njihovo ,,drugarstvo", a nije mogla ni da zamisli da će imati priliku da ga sretne upravo večeras!

Gastoz će zajedno sa svojom koleginicom Jami biti specijalni gosti na žurki koju svakog utorka organizuje Veliki šef, gde će zasigurno dovesti atmosferu do usijanja i uzburkati odnose pojedinih ukućana.

Nema sumnje da će nastati opšti haos kada se Gastoz pojavi na vratima, a da li će zbog njegovog prisustva doći do turbulencije u vezi Lune i Marka, preostaje da saznamo večeras. Zato ostanite uz Televiziju Pink vaš omiljeni rijaliti!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>