Zadruga

Parovi

Filip Car najavio četvoromesečnu pauzu zbog boks meča: Napušta Aleksandru i ćerku!

Filip Car obavestio je svoje pratioce na Instagramu da je potpisao ugovor za boks meč, zbog čega će morati da se privremeno udalji od porodice.

Filip Car najavio četvoromesečnu pauzu zbog boks meča: Napušta Aleksandru i ćerku! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rsBivši rijaliti učesnik, Filip Car najavio na Instagramu da će zbog ugovora za boks meč morati da napusti Aleksandru i ćerku na četiri meseca. Saznajte više o njegovim planovima i pripremama za meč.

Filip Car najavio je na društvenim mrežama da je potpisao ugovor zbog kojeg će na četiri meseca biti prinuđen da ostavi Aleksandru i ćerku.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" nedavno je dobio dete sa Aleksandrom Nikolić, s kojom je započeo vezu pred kamerama ovog šoua.

Nakon što je postao otac, Filip je odlučio da vodi miran porodični život daleko od rijalitija, a juče je na Instagramu obavestio pratioce o svojim planovima za budućnost.

Filip je u mladosti trenirao boks, a sada je otkrio da je potpisao ugovor sa kompanijom koja organizuje boks meč u kojem će učestvovati poznate ličnosti. U svom stilu, našalio se na račun svoje fizičke spreme i izgleda.

Osim velike želje, potrebno je i dobro se pripremiti naredna četiri meseca, jer godinama nisam podigao ništa teže od flaše piva. Trčao sam tu i tamo, eventualno bežeći od neke žene, te sam se udebljao kao da sam ja nosio Leonu. Biće malo zeznuto, ali verujte u mene, jer i ja isto ne verujem u sebe - napisao je Car.


Filip Car - objava o boks mečuMožda vas interesuje:
Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>