Zadruga

Parovi

Kristina Spalević razočarana tokom letovanja u Hrvatskoj: Kosta se povredio na odmoru!

Kristina Spalević, supruga Kristijana Golubovića, otkriva šta se dogodilo tokom porodičnog odmora u Hrvatskoj. Njihov sin Kosta se povredio na staklenu činiju, što je zahtevalo hitnu posetu bolnici u Splitu. Pročitajte o njihovom iskustvu i raočarenju…

Kristina Spalević razočarana tokom letovanja u Hrvatskoj: Kosta se povredio na odmoru! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV
Kristina Spalević, bivša učesnica "Zadruge" i supruga Kristijana Golubovića, nedavno je na Instagramu podelila svoje iskustvo koje su doživeli tokom odmora u Hrvatskoj. Njihov sin Kosta, koji ima manje od dve godine, povredio se na staklenu činiju, zbog čega je hitno morao u bolnicu na ušivanje.

Na početku, Kristina je objasnila da su bili smešteni u manjem mestu gde su se odmah suočili s nedostatkom potrebnog medicinskog materijala. Zbog toga su ih prebacili u Split, gde su se, kako je navela, suočili s neprijatnostima od strane osoblja u većoj bolnici.

Želela sam da sa vama podelim svoje iskustvo u splitskoj bolnici, odnosno hitnoj pomoći u Splitu. Kosta je povredio ruku na moru, a naša avantura počela je kada smo se našli u Mimicama. Tamo su nam rekli da nemaju odgovarajući materijal za intervenciju - započela je Kristina.

Kada smo stigli u Split, čekali smo dugo u gužvi zbog utakmice. Kosta je bio u šoku, a mi svi u brizi. Na šalteru su nam uzeli podatke i rekli da će nas prozvati po prioritetu. Čekanje je bilo stresno, ali na kraju smo uspeli doći do pregleda - dodala je.

 

Dalje je opisala kako su se poneli prema njima u bolnici.


Doktorka je potvrdila da je potrebno ušivanje, ali smo čekali da nas prime. Nažalost, čekanje je bilo dugo, a Kosta je zbog bola jako plakao. Kada sam se obratila osoblju, jedan medicinski tehničar je rekao da dete prestane toliko da plače jer smeta ostalim pacijentima. Bila sam zatečena takvim pristupom - ispričala je Kristina.

Možda vas interesuje:
Zdravko Čolić zaradio 45.000 evra za 45 minuta pevanja na svadbi biznismena!Kristina i Kristijan povreda deteta
Foto: Printscreen Instagram/kristina_spalevic


Konačno smo uspeli doći do medicinske sestre koja je bila bolje raspoložena, ali i dalje smo čekali:


"Kao što rekoh, posle tolike agonija, došla sam do medicinske sestre i rekla sam, molim vas, šta se dešava, da li će neko doći. Ovo je više stvarno postalo neizdrživo. I rekla sam, dete će mi dobiti fras od plača, tako nešto sam rekla. I ona mi je rekla, onako bezobrazno, čekaju i drugi. Kao, evo vidite i ovo dete čeka, pa ništa. Pogledala sam dete koje leži, koje ima 13 godina, 13-14 godina, koje je uganulo nogu, koje je svesno i kome možete da objasnite nešto. A detetu od godinu i po dana ne možete da objasnite ništa. I rekla mi je onako, baš bezobrazno, kao, ne znam šta vam znači to fras, kao, ili možete mi kažete na hrvatskom. Izvinila sam joj se, što mi se ugasio telefon, pa ne mogu da ukucam na gugl prevodiocu da joj prevedem. Mislim, žao mi je. Posle nekih dvadesetak minuta konačno smo došli na red." - ispričala je Kristina Spalević.


Kosta je na kraju dobio potrebnu medicinsku negu, ali smo sve morali platiti, iako smo se nadali boljem tretmanu u većoj bolnici - zaključila je Kristina Spalević.

Možda vas interesuje:
Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>