Region

Svet

Kraj ljubavi! Emina Jahović raskinula sa Saranom!

Kraj ljubavi! Pevačica Emina Jahović okončala je romansu o kojoj su poslednjih meseci pisali svi srpski i turski mediji. Raskinula je sa Saranom Sadetinom.

Kraj ljubavi! Emina Jahović raskinula sa Saranom! Foto: Instagram



Da se nešto dešava i da nešto i nije baš u redu u odnosu ovog para primetili su svi koji prate Eminu Jahović i turskog milijardera Sadetina Sarana na društvenim mrežama. Naime, poslednjih desetak dana njih dvoje nisu ništa lajkovali jedno drugom što je već izazvalo sumnju da nešto nije ok među njima. Definitivna potvrda kraju ljubavi, stigla je kada se Emina nije pojavila na gala žurki koju je njen sada već bivši dečko organizovao.

Podesetimo se, Emina je nedavno bila sa bivšim mužem Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom zajedno u Milanu. Poznati par sreo se na jednoj dodeli nagrada u Turskoj, a kada je atraktivna srpska zvezda prošla pored nekadašnjeg partnera, on ju je pozvao da mu se pridruži i da zajedno poziraju fotografima. Sudeći po Emininom izrazu lica, ona nije bila preterano oduševljena tom idejom, ali je ipak odlučila da ga ispoštuje.

Mustafa i Emina su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a u zajedničkom saopštenju za medije koje su dali nakon odluke da se raziđu tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, pre svega, najbolji prijatelji.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>