Region

Svet

Farma: Počela paklena nedelja (Video)

Novi gazda je Proka, koji je iznenada zaveo red na imanju. Ko će kuvati, a ko će se brinuti o svinjama iako ih se plaši?

Farma: Počela paklena nedelja (Video)



Pismo od izbačene Jelene počeo je da čita Peja, ali je morala da nastavi Jovana, pošto voditelj nije mogao da razabere rukopis manekenke. Jelena je Banetu poručila da "izdrži i uzme stotku, pa da ispuni obećanja", Katarini i Jovani obećala izlazak u diskoteku, nekima samo kaficu, a Stefanu "pivo na ćošku".

Za gazdu je postavila Baneta, kao osobu koja joj je pomogla da izdrži svih ovih nedelja na Farmi. "Ovako ću ja tebi pomoći da odeš u finale", rekla je ona.

"Treći put sam gazda, razmišljao sam već o podeli zadataka i slugama", počeo je maneken, ali ga je prekinuo neočekivani gost - strogi Proka.

"Farmeri, ja sam gazda i preuzimam potpunu kontrolu nad imanjem", zagrmeo je on i preneo farmerima da će morati da izvrše sve zadatke prema njegovoj novoj podeli. "Gazda" Bane ostao je manji od makovog zrna.

"Kuvarice" će biti Natalija za ručak, Jovana za večeru, a Baki za hleb. Posebno zaduženje kao kafe-kuvarica dobio je Boki, koji će svim farmerima kuvati kafu i čaj. Bane je zadužen za vodu, Zorana za kupatilo, Stefan za čišćenje kuće dva puta dnevno, a Katarina za ribanje oba toaleta, takođe dva puta dnevno. Bata će prati sudove i sređivati kuhinju, dok će Ekrem praviti sir.

O životinjama će brinuti sledeći farmeri - Aca o kravi, Peja o kozama i ovcama, Eva o živini, Jasmina o svinjama iako ih se plaši, a Vendi će dva puta dnevno hraniti i šetati magarca. Drva će seći i donositi Marjan i Limeni, jedini koje je Proka pohvalio jer su ustali iz poštovanja kad im se obratio.

Ostali su dobili samo kritike, ućutkivanja i poruku da "pidžama služi da se u njoj spava, a ne da se sedi ceo dan".

Bane će morati da nadgleda radove, i zapisuje kako se ko pokazao u novim zadacima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>